Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ÇALIŞIYORUM 8 MAYISTA ASKERİM BEDELLİ İK YA NE ZAMAN BİLDİREYİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müdürüm biliyor , tarihi yeri söyledim , ik ya ne zaman bildireyim son 1 ay kala mı bildireyim çıkış vermeyi düşünmüyorum ücretsiz izin mi verirler ? Yada beni kovarlar mı ? :) Bu süreci bilmiyorum siz ne yaptınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seni askere gidiyorsun diye kovamazlar. kendi yöneticine daha önceden söyleyebilirsin ik'ya ise sevk belgen çıktıktan sonra söylesen yeterli. ücretsiz izin verirler çünkü şirketin büyük ihtimal sana kıdem tazminatı vermek istemeyecek. ücretsiz izin onlar için daha kolay bir seçenek hem para vermiyorlar hem eleman eğitmiyorlar hem de işi bilen kişiyi kaybetmiyorlar. ben daha önceden yöneticime söylemiştim sevk belgesi çıktıktan sonra da ik'ya formları ilettim o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 25 Ocak 2025; 1:14:58 >
  • Tazminatını alıp çıkmak istiyorsan da bu senin yasal hakkın. Sevk tarihine 10 gün kala belge çıkıyor onunla İK ya başvurup tazminatlı çıkışını alabilirsin.

• Hocam tazminat izin vs ödeniyor o hakkım var evet . Ancak dönünce iş bulma kaygım var işsizlik ve piyasa arıza bu aralar. Birde şu var tazminatla çıkış tercih edersem kıdemim sıfırlanıyor ve title yada terfi olayı gidiyormuş sonraki iş bulma sireçlerimde yüksek maaş talep edebilmemin önünü kesiyormuş müdürüm ücretli izin ayarlarız ama şöyle maaşını kestirmem izininden de yedirmem bi kıyak isterim dedi sence nedir mantıklı olan

• massas55 M kullanıcısına yanıt

bu dönemde iş aramak sıkıntı olur ben olsam ücretsiz izin alırdım bir ay

• massas55 M kullanıcısına yanıt

Sana kalman için böyle bi teklif yapıldıysa tamamen senin tercihin o zaman. İşinden memnunsan ve aynı kıdemde çalışmak istiyorsan 1 ay ücretsiz izin bile yaparsın. Akabinde hayatına kaldığın yerden devam edersin 1 ay zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.