![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/3222563/99a9a2bec578bb04618095f0b4bfff90.jpg)
![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Maks 500 tl f/p mouse önerisi
Rekabetçi oyunlar oynamıyorum hep single oyunlar oynarım ama gene de fps türü oyunlar baya oynadığım için güzel, akıcı bir mouse istiyorum 500 tl ye ucuz. Kablosuz olursa iyi olur ama yoksa çok sorun değil. Ellerim biraz büyüktür ona göre mouse önerirseniz sevinirim. çok sağında solunda tuş olmasına takılmıyorum dediğim gibi rekabetçi oyun oynamıyorum. 500 tl ye de mouse hiç yoksa 1000 tl ye kadar önerebilirsiniz incelerim.
HP Victus 16 i5 14500HX işlemci için pump-out olmayan macun önerisi
Laptopuma MasterGel Pro V2 sürüyorum ve pump-out yapıp hemen etkinliğini yitiriyor. İşlemci sıcaklığı da MSI Afterburner'da aşırı dalgalı bir 87 bir 70 bir 77 vs. bana pump-out olmayan vizkozitesi ve iletkenliği yüksek macun lazım. Önerilerinizi söyler misiniz?
Cihazımı bozdum ve servise yolladım. 20 iş gününü geçti ve servis ucretini ödededim değişim talep edebiliyor muyum? Yurt dışından parça bekleniyor olarak gözüküyor.
20 gündür hp victusum serviste
Hp victusumu kendim bozdum ve servise gönderdim. Kasımın 21 inde servise ulaştı ve 20 gündür serviste. Aralık Ayının 5 inde ödemeyi gerçekleştirdim ve şimdi yurt dışından parça bekleniyor. 20 iş gününü nerdeyse kesin olarak geçicek. Arayıp sorduğumda ödeme onayından sonraki günlerin tamir suresi olarak sayıldığını söylediler. Bu durumda ne yapmalıyım. Haklarımı tam olarak anlamadım. Ek olarak hala garantisi var gozukuyor hp sitesinde yardımcı olur musunuz? Kısaca demek istediğim 20 iş gününü geçerse değisim talep edebiliyor muyum yoksa kendim bozduğum icin edemiyor muyum veya o iş günleri aralığın 5 inden itibaren mi sayılıyor yoksa 21 kasımdan itibaren mi?
HP Victus cihaz uzun suredir serviste değişim yapılır mı?
Cihazım bozuldu ve garantisi var. Kasım Ayının 18'inde vaka oluşturdum kargo da 21'inde onlara ulaştı. Bugün aralığın 2'si vaka olusturdugumdan beri 11 iş günü kargo onlara ulaştığından beri 8 iş günü geçti. Hala cihazın onarım durumunda sadece kargo ulaştı yazıyor halen daha teknik servis elemanı bile atanmadı başına. Bu durum normal mi ve 20 iş gununu gecince değişim yaparlar mı? Veya şimdi değişim isteyebiliyor muyum daha teknisyen bile atamadıkları ve onarımın tespitine bile başlamadıkları için?
hp victus 16, RTX 4060, intel i5 14500hx, 16 gb Ram, 1 tb ssd RTX 4060 (8 GB VRAM) GPU, i5 14500hx 4.9 Ghz CPU, 16 GB DDR5-5600 MT/s (2x8) RAM, 1 TB M.2 SSD, 16.1 inç 144 hz 300 nit %62.5 sRGB ekran. |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 336 (Bu ay: 186)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)