Network Yapı Genişletmesi Hakkında
Merhaba, Kurumumda yaklaşık 250 ye yakın cihaz vs oldu, mevcut ip yapım da nasıl bir değişiklik ile kapasiteyi arttırabilirim bu konu hakkında daha önce genişletme tecrübem olmadığı için yönlendirmenizi ihtiyacım var. Aslında sorum tam olarak şu örneğin netmask ı 255.255.254.0 yaparsam tüm cihazlarım MAC adres ile IP ataması yaptım ve belirttiğim IP leri alıyor. Bir karşılıklık vs olur mu yani önden hazırlığım ne olmalı?
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
Fortigate firewall cihazım da yapılandırmam aşağıdaki gibidir.
Merhaba, telefonum da whatsapp üzerinden yedek alarak (25gb) bittikten sonra telefonumu formatladım, tekrar whatsapp kurdum ve kurduktan sonra yedek geri yükleme seçeneği çıkmadı, ayarlar> sohbet yedeği> kısmında yedeğim görünüyordu 25 gb ama bir türlü geri yükleme moduna geçiremedim. Sildim Whatsapp ı tekrar aktivasyon yaptım onay sms i girdikten sonra yine gelmedi, bu sefer ayarlar > sohbet yedeği kısmındaki yedekle ye basında bu sefer tuttu 25gb veriyi hiç veri olmayan şuanki veriyi üzerine yazdı ve veri boyutum 1 mb a düştü.
Bu durumdan geri nasıl dönebilirim? Drive dışında yedeğim yok, 4-5 yıllık yazışmalar medyam duruyor orda?
Teşekkürler şimdiden.
[ÖNERİ?] Akülü Araç
|
[SORU] Network Yapısı ile ilgili 255.255.0.0?
|
Ekran kartı tanımama problemi
|
[Tavsiye] Film İzlemek İçin?
|
Android TV mi Yoksa TV+Android Tv Box mı?
|
[SORU] Network Erişim Sorunu
|
[Öneri] Beyaz esya paketi öneri?
|
[SORU] Open Fİre ile Spark Hakkında
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 52
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 5.638 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware