Uzun süredir takip ettiğim ve almak istediğim CB250R'ın 2022 modeli bu hafta bayilere gelmeye başladı. Honda'nın liste satış fiyatı 111.500 TL.

Daha ilk haftadan 111 bin TL'ye aldığı motoru 141 bin TL'den ilana koyan ilk fırsatçı karaborsacımız da ortamlara düştü, vatana millete hayırlı olsun:

Bu motosikleti binici olarak almayı başaran arkadaşlarımız bunu nasıl başardığını anlatırsa benim gibi ilk kez sıfır km araç almaya çalışan kerizler için de bir eğitim olur.
Hiç sıkıntı çekmeden aradan vergisini alan devletimize,
daha kamyondan inmeden fahiş fiyatlı aksesuarıyla birlikte mallarını satan bayilere,
ve havadan %30 kar edecek olan bu tip fırsatçı arkadaşlara en derin saygılarımı iletiyorum. En büyük hedefim büyüyünce sizin gibi süper zeka olup benim gibi andavalları düdüklemek. Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak üzerime düşen bu asli görevi ben de bir gün başaracağım ve aileme, vatanıma gurur kaynağı olacağım inşallah. İdolümsünüz, seviliyorsunuz. Mucx.
Ekleme:
Aynı gün içinde ikinci ilanımız da düştü. Kurban olduğum verdikçe veriyor. Bu arkadaşın çok acil paraya ihtiyacı varmış, yüce rabbim kimseye maddi zorluk yaşatmasın tabi. Kolay değil. Alana da satana da şimdiden hayırlı olsun. Yalnız önceki arkadaşın fiyatı bayağı düşük kaldı, bence bir an önce 180 bin TL civarına çıkarmalı. Resmen bedavaya satıyor. Onun motorunun neyi eksik?

Ekleme 2:
Giderek yükseliyor efendim, durduramıyoruz. Bu arkadaş öncekilerden çok daha akıllı, zira 170 bin TL istiyor. Ben biraz daha bekleyeceğim ama, şöyle 220 bin TL civarına almayı düşünüyorum ki şanımız yürüsün. Ha bu arada saçma sapan tekliflerde bulunmak için arayıp üzmeyin bu kişiyi, azıcık terbiyeli olun lütfen, halden anlayın.

Kaza yapınca kaçıncı basamağa düşerim?
|
206 dizel motor hareket halindeyken anlık stop edip geri çalışıyor
|
arabama arkadan çarpıp kaçan araç
|
|
|
geç kumanda tepkisi ve kötü görüntü
|
denizli'de fiat özel servisi tavsiyesi
|
denizli'de peugeot servisi önerisi
|
az hasar geçmişli dizel 206 sizce nasıl?
|
Meslek: Makine Mühendisi

Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.076 (Bu ay: 291)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası