Şimdi Ara

geç kumanda tepkisi ve kötü görüntü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün yeni televizyonumu kurdum: Samsung UE40H6270
    iki kötü izlenimim var: 1. kumanda çok geç tepki veriyor. örneğin ses tuşuna ard arda hızlıca basıyorum veya basılı tutuyorum. televizyondaki kırmızı algılayıcı ışığı eş zamanlı yanıyor ancak bastığım kadarını tv algılamıyor. örn. 5 kez ses açma tuşuna basıyorum 1 kademe ses açılıyor. ya da basılı tutup bıraktıktan sonra bastığım kadar ses açılmaya devam ediyor vs. bildiğiniz lag var yani. haliyle tarayıcıyı vs kullanmak tam bir zulüm, hatta imkansız.
    2. görüntü kalitesi çok kötü. bu benim ve ailemin sahip olduğu ilk tüplü olmayan tv'si. çanak anteni doğrudan tv'nin dahili uydu alıcısına bağladım, bildiğiniz hd olmayan yayınlar var. ama gözüme çok kötü geldi, eski 50 küsur ekran televizyonumuz daha net gösteriyor. çanak antenden mi? yayından mı? tv'de ayar mı yapmam gerekiyor? tv mi bozuk? yoksa bu teknoloji bana fazla mı?

şimdiden teşekkürler.

edit: tv yi açar açmaz ilk işim yazılım güncellemesi oldu, 55 dakika sürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tororosso -- 29 Mayıs 2014; 15:54:44 >

• Kumandaya geç tepki vermesini daha önce duymadım. Küçük ekran tüplü tv den sonra izleme mesafeniz yakınsa büyük ekran tv de sd yayın pek iyi gelmeyebilir ama çokta kötü olmaması lazım. Trt ve atv gibi kanalların hd yayınları nasıl? Onlarıda mı beğenmediniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.