Şimdi Ara

az hasar geçmişli dizel 206 sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, araç şu:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-mukemmel-gorunumlu-dizel-5-kapi__206-136150222/detay

hasar geçmişi şu şekilde:
    ----------------------------
    Kayıtlarımıza göre ***4787 Sasino lu aracin 5 adet hasari

mevcuttur.
    HSR1:18/11/2006, Çarpma, 160TL
    HSR2:27/04/2006, Çarpma, 600TL
    HSR3:18/02/2006, Çarpma, 644TL
    HSR4:13/11/2005, Çarpma, 190TL
    HSR5:05/11/2005, Çarpma, 200TL

20***87 plakali araca ait Kaza Tespit Tutanağı kaydı bulunamadı.
    ----------------------------
    4 parça değişen, komple boyalı. öncelikle bu hasarlar ne olabilir onu sormak istiyorum? sahibi motor durumu orta diyor. bu aracı ekspertize sokacağım, nelere dikkat etmeliyim? tanıdıklar kazalı değişenli komple boyalı araçtan amman uzak dur diye aklımı karıştırıyorlar. bakınca araba 1 yıl içinde 5 kere kaza yapmış, ya çok km yaptı bu arada ve km orijinal değil, o zamanki sahibi sürekli sarhoş kullanıyordu? :D

son olarak diyelim ki 13500'e kapattım bu arabayı, sizce iyi fiyat mı değil mi? 206 cı arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tororosso -- 17 Eylül 2013; 15:21:09 >

• Hasar kaydı kabarık. Satarken sorun yaşarsınız. 1 hafta arayla 2 kaza yapması da ilginç gerçekten.
  • o yazılı hasar kayıtları komple boyayı kapsamaz sanırsam arabada dahada derin birşeyler var 13000tl ye daha düzgün araç bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

o yazılı hasar kayıtları komple boyayı kapsamaz sanırsam arabada dahada derin birşeyler var 13000tl ye daha düzgün araç bulabilirsiniz.

13000 tl'ye düzgün araç derken sanırım dizel değil de lpgli araç öneriyorsunuz?
  • Hocam az hasarlı dediğiniz için 1 veya 2 değişenli bir araç bekleyerek girdimde, bu arabanın hasar kaydı az değil gereğinden fazla. Sizin yerinizde olsam başka alternatiflere yönelirim. Bu aracı aldıktan sonra hem size sorun çıkartması muhtemel hemde satarken çok zorlanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tororosso

quote:

o yazılı hasar kayıtları komple boyayı kapsamaz sanırsam arabada dahada derin birşeyler var 13000tl ye daha düzgün araç bulabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-100-km-de-3.3-litre-2005-dizel-abs-klima-yol-bilgisayari-137699332/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ihtiyactan-acilll-satilik....yakit-cimrisi-136409343/detay
    ilanlar temsili buyrun

• quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-100-km-de-3.3-litre-2005-dizel-abs-klima-yol-bilgisayari-137699332/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ihtiyactan-acilll-satilik....yakit-cimrisi-136409343/detay
    ilanlar temsili buyrun

gösterdiğiniz araçlarda değişen bilgisi yok, birisi hasarı var ama fiyatı yazılmamış diyor, diğeri hasarı var mı yok mu bilmiyorum baktırmadım diyor. 206'ya yaklaştığımdan daha az şüpheli yaklaşmam için hiç bir sebep yok. yine de emeğin ve ilgin için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neresi az hasarlı anlamadım ? oradaki 5 kazanın tutarı yazılana göre küçük kalmış bence. bir kere araç komple boyalı. ayrıca ""Aracın sol ön ve arka kapı ve ön çamurluklar değişmiştir."" yazıyor. 2 kapı + çamurluklar değişmiş yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

neresi az hasarlı anlamadım ? oradaki 5 kazanın tutarı yazılana göre küçük kalmış bence. bir kere araç komple boyalı. ayrıca ""Aracın sol ön ve arka kapı ve ön çamurluklar değişmiştir."" yazıyor. 2 kapı + çamurluklar değişmiş yani.

hasarlar 200 ila 650 tl arasında olduğu için küçük hasar olarak değerlendirmiştim kafamda. zaten sorum da bu, bildiğim kadarıyla hasarlar olduğundan daha yüksek çıkıyor. bir kapı değişimi o civarda tutar diye düşündüm. büyük hasar diyince aklıma 3000-5000 gibi rakamlar geliyor aklıma.
  • kardesım normalde bu hasar kayıtlarına karsın araba alınır bunlar hıcbırsey degıl ama 2003 model bı aracın kılometresi hele 206 ise 141000 cok zor gozukuyor tuv turk kayıtları geldımı sana bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlordz1984

kardesım normalde bu hasar kayıtlarına karsın araba alınır bunlar hıcbırsey degıl ama 2003 model bı aracın kılometresi hele 206 ise 141000 cok zor gozukuyor tuv turk kayıtları geldımı sana bu arada

evet km bence de orijinal değil. ama esas sormak istediğim, piyasa değeri 16-18000 tl olan bu aracı 13500 e almak mantıklı mı? (eğer motor-şanzıman-yürüyen sorunsuz ise). elbette aracın eksileri var, o yüzden fiyatı düşük zaten. benim de bütçem o civara yetiyor :/
  • İçinize sindiyse alın. Çünkü o kadar sahtekar var ki, ekspertiz bile yaptırsanız onlarla anlaşıp, hasarsız araç aldırtır size. Trafik bu hasarsız araba yok zaten. O yaşta araba komple boyalı olabilir büyük sorun olmamalı. Ama dediğim gibi içinize sinmeli. Hiç bir şey olmamasına rağmen sırf içimize sinmedi diye bir Corsa'yı satın almamıştık. 2 hafta önce adam arabayı almıştı ve direkleri iyi gelmedi gözümüze diye. Kasada, şasede, direklerde sorun yoksa motor da sağlamsa alınır boyalı olsun temiz olsun yeter ki. Boyasız olsun diye rezil bir arabaya binmeye değmez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: warlordz1984

kardesım normalde bu hasar kayıtlarına karsın araba alınır bunlar hıcbırsey degıl ama 2003 model bı aracın kılometresi hele 206 ise 141000 cok zor gozukuyor tuv turk kayıtları geldımı sana bu arada

evet km bence de orijinal değil. ama esas sormak istediğim, piyasa değeri 16-18000 tl olan bu aracı 13500 e almak mantıklı mı? (eğer motor-şanzıman-yürüyen sorunsuz ise). elbette aracın eksileri var, o yüzden fiyatı düşük zaten. benim de bütçem o civara yetiyor :/

kardesım bu arabanın ederı zaten 14500 tl 16000 18000 e 2008 ini alırsın kım demıs bu arabanın ederı 16000 18000 benım gozumde bu araca verılcek maximum para 13000tl idir bılgın olsun sureklı pejo 206 satan bırı olarak sen bana arabaları sırala ben sana gecmıslerını solım

• benim gözüm tutmadı
  • Araç sahibinin günahını almak istemem ama km az geldi bana.
    206 hdi piyasadaki en az yakan araçlardan biridir.
    2005 model 206hdi kullandım 2 yıl.
    40bin km yaptım 2 yılda.
    km 150bini geçince başlıyor sorunlar. enjektörlerden turboya kadar.
    arabaya o kadar bakmama rağmen, dizel motoru doğru şekilde kullanmama rağmen, 180binde turbo ömrünü yitirdi.
    Yakıt olarak sizi tatmin eder ama diğer masraflar biraz üzebilir.
    Hasar kayıtlarıda o kadar önemli bişeye benzemiyor bence.
  • bu arabaya çok bindim arka koltuklar dar önler genişdi arka koltuğa binmek zordu yalıtım ortanın biraz altında gibi yol tutuş iyi performans yetersizdi aracın yapabileceği herşeyi yaptık ama 1.2 palio broadway gibi araçlar bile en azından 100-120 ye kadar bu arabayı geçiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.