Merhaba
bende viessman 50w var ve 3 ay once viessman marka oda termostatı aldım. Servis gelip taktı. Ancak termostat arada, termostat ekranında ateşleme göstermesine rağmen çalışmıyor (petekler ısınmıyor). kombiye takılı alıcısına baktığımda da yine yeşil yanıyor ancak kombiyi ateşlemiyor. Bunun üzerine kombiyi acıp kapıyorum ve düzeliyor. Her hafta böyle bir sorum yasıyorum ve her seferinde dışarı çıkıp aç kapa yapıyorum. Bunun sebebi ne olabilir ve nasıl düzelir?
KLAVYE sorunu
Merhab5a ARKADAŞLAR, dün6 LAPTOPU ekran6 PROB5LEMİ için6 TAMİRCİYE götürdüm GELDİĞİMDE klavye ZSAÇMALAMAYA b5azsladı. GÖRDÜĞÜN6ÜZS gib5i B5İR harfe B5AZSIYORUM ve İKİ faklı HARFE b5azsılıyor. ZSPACE(B5OŞLUK) tuşu KEN6Dİ ken6din6e B5AZSIYOR, capzs LOCK ken6di KEN6DİN6E devreye GİRİP çıkıyor. N6EDİR b5uN6UN6 çözsümü? B5İLGİZSAYARCIN6IN6 b5ok YEMEZSİ olab5ilir Mİ?
-
TERCÜMESİ: Merhaba ARKADAŞLAR, dün LAPTOPU ekran PROBLEMİ için TAMİRCİYE götürdüm VE GELDİĞİMDE klavye SAÇMALAMAYA basladı. YUKARIDA da GÖRDÜĞÜNÜZ gibi BİR harfe BASIYORUM ve İKİ faRklı HARFE basılıyor, SPACE(BOŞLUK) tuşu KENDİ kendine BASIYOR, caps LOCK kendi KENDİNE devreye GİRİP çıkıyor. NEDİR buNUN çözümü? BİLGİSAYAR tamircisinin bok YEMESİ olabilir Mİ?
-
KLAVYE sorunu
Merhab5a ARKADAŞLAR, dün6 LAPTOPU ekran6 PROB5LEMİ için6 TAMİRCİYE götürdüm GELDİĞİMDE klavye ZSAÇMALAMAYA b5azsladı. GÖRDÜĞÜN6ÜZS gib5i B5İR harfe B5AZSIYORUM ve İKİ faklı HARFE b5azsılıyor. ZSPACE(B5OŞLUK) tuşu KEN6Dİ ken6din6e B5AZSIYOR, capzs LOCK ken6di KEN6DİN6E devreye GİRİP çıkıyor. N6EDİR b5uN6UN6 çözsümü? B5İLGİZSAYARCIN6IN6 b5ok YEMEZSİ olab5ilir Mİ?
-
TERCÜMESİ: Merhaba ARKADAŞLAR, dün LAPTOPU ekran PROBLEMİ için TAMİRCİYE götürdüm VE GELDİĞİMDE klavye SAÇMALAMAYA basladı. YUKARIDA da GÖRDÜĞÜNÜZ gibi BİR harfe BASIYORUM ve İKİ faRklı HARFE basılıyor, SPACE(BOŞLUK) tuşu KENDİ kendine BASIYOR, caps LOCK kendi KENDİNE devreye GİRİP çıkıyor. NEDİR buNUN çözümü? BİLGİSAYAR tamircisinin bok YEMESİ olabilir Mİ?
-
Ekran donma sorunu
Merhaba arkadaslar
benim laptop ekrani birkac gundur donuyor ve beyaz pembe oluyordu ama daha sonra tekrar eski haline geliyor su. Bu sabah actim ve ekran dondu bir daha da acilmadi. Bu durumda ne yapmam gerekli? Ekran kartinda mi sorun var? Ekran karti: GeForce gtx, 950m.
paribu coinleri hesaba yansıtmıyor
Merhaba
Geçen haftalarda hatalı coin transferi yaptım ve hatalı gönderim yaptığım borsa coinleri paribu hesabıma gönderdi. Ancak 1 hafta geçmesine rağmen paribu coinleri cüzdanıma yansıtmadı. Elimde TXID kodu var ve altında başarılı yazısı var. Bu durumda bu coinler hesabıma yansır mı ve yansırsa ne kadar sürer?
Hatali coin transferi
Merhabalar
ben gecen aksam paribu hesabimdan kucoin hesabima holo coin transferi yaptim. Ancak kucoin borsasinda holocoin olmadigini sonradan ogrendim ve para paribu hesabimdan cekildi ancak kucoin hesabima yansimadi. Bu durumda parayi geri alabilir miyim ve alabilirsem nasil bir yol izlemem gerekiyor?
sony 49x7055 modele Uygulama yükleme
Merhaba arkadaşlar.
sony 49x7055 marka ve model TV satın aldım. Televizyon 2 gün önce elime ulaştı ve kurulumu yapıldı ancak uygumala olarak sadece netflix, youtube ve Berliner senfoni orkestrasının uygulaması var. Uygulama yükleme veya uygulamaları bulma gibi bir seçenek yok tv'de. Linux işletim sistemine sahipmiş. Bu TV'lere başka uygulama yüklenemiyor mu acaba? Eğer yüklenebiliyorsa nasıl yapıldığını ayrıntılı yazarsanız sevinirim.
LAPTOP YARDIMI LTF!
|
Tenis raketi alacağım yardım!
|
vista problemi.
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 54
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.849 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Kripto Para Birimleri