Şimdi Ara

Ekran donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim laptop ekrani birkac gundur donuyor ve beyaz pembe oluyordu ama daha sonra tekrar eski haline geliyor su. Bu sabah actim ve ekran dondu bir daha da acilmadi. Bu durumda ne yapmam gerekli? Ekran kartinda mi sorun var? Ekran karti: GeForce gtx, 950m.

Ekran donma sorunu
    Ekran donma sorunu
    Ekran donma sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O şekiller hiç değişmiyorsa monitörde sıkıntı vardir. Değişme varsa ekran katinda vardir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece oyunlarda ve 720p/1080p Youtube videoları gibi efor gerektiren şeylerde mi böyle, yoksa boşta da kendi kendine böyle oluyor muydu? VGA veya HDMI ile televizyon/harici monitöre bağlayınca çalışmasını da kontrol edin.

• Kanaat34 kullanıcısına yanıt

şekil donuk vaziyette kalıyor ama biraz oynatınca ekran tekrar eski haline geliyor. Sanırım ekranın kendinde problem. Temassızlık gibi bir durum sözkonusu.

• sreylare kullanıcısına yanıt

Oyun oynamıyorum. Boşta da oluyor ve ekrana ufak dokunuşlar yapınca geri geliyor. Sanırım ekranın kendinde problem. TV olayını denemedim ama baska ekrana baglayınca muhtemelen sıkıntı olmayacaktır.

• denirotr D kullanıcısına yanıt
    Kablolarda sorun olabilir camin içinde bir sorun yoksa kabloda vardir problem ya da devam aksaminda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilgizsayar TAMİRCİZSİN6E götürdüm KLAVYE b5u HALE geldi. n&EDİR b5un6un6 (BUNUN) çözümü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    donma problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.