laptopum rami neden görmedi ?
M471B5173EB0-YK0 model 4 GB ramim var. 2 slot olduğu için 8 GB ediyor toplamda. Başka bir cihazdan M471B1G73QHOYKO model 8 GB ram söktüm. 12 GB yapacaktım ama siyah ekran geldi. 2 farklı slot da da denedim gene de ekran gelmedi. Sonra da cihazımı topladım. Tek başına mı takmalıyımdım 8 GB i ? Ayrıca farklı cihazdan aldığım 8 GB ram bozuk olabilir mi ? Çünkü cihaz düşürüldü. Ana kartı vs kısa devre yapmış laptop perte çıktı. Ram bu kadar kolay bozulabilir mi ? Kullandığım bilgisayar ise LENOVO IDEAPAD 500 15 ISK model. Ramlerin hızları özellikleri vs aynı. Yardımcı olabilecek var mı ?
Arkadaşlar merhaba, umarım doğru yere konu açmışımdır. Bu konu hakkında internette doğru düzgün bilgi bulamadım.
Kaza sonrası tramerim çıktı ama ustaya göre çok hasarın var diyor. Önden vurmama rağmen şase ve motor yerinden kaymış dedi. Parça listesini yaparak ekspere gönderdim dedi. Aracım robota girecekmiş. Bu robot olayı nedir hala anlamış değilim. Şaselerin zincir ile gerdirilmesi mi robot oluyor. Usta kaçtır robota girebilir diyor ama telefonda o kadar çok şey anlatıyor ki neyi soracağımı şaşırıyorum.
Neyse sigorta firması ya parça gönderiyorum yap der dedi ya da anahtar teslimi der dedi. Ustaya sordum anahtar teslim nedir diye parçalarla ilgili ihaleye girecek Türkiye genelinde dedi. Teklif verecek herkes dedi. Bir ton bir şey anlattı. Aşina olduğum konular değil. İnternette de hiç bir bilgi bulamadım bu konularla alakalı. Birisi yeşillendirebilir mi arkadaşlar ??
HP laptop hangi parçaları satılabilir ?
Arkadaşlar merhaba, konuyu umarım doğru yere açmışımdır.
Elimde HP Pavilion 15-p211nt (L0D95EA) Notebook var. Ancak düşmeden dolayı ekranı ve alt kasası büyük darbe aldı ve de kırık. Yanlarda da kırıklar var. Büyük ihtimalle ekranı pert olmuştur. Bu cihaz ile ilgili ne yapmamı önerirsiniz. Muhtemelen ekran tamamen arızalandı. Kasa toplansa bile ekrandan dolayı en az 600-700 TL'lik masrafı var. Toplamaya değer mi ? Bunun yerine parçalarını ayrı ayrı satsak hangi parçaları satabilirim ? Bilindik parçalar; ekran kartı, ram, dvd okuyucu, anakart, hdd, batarya. Bunlar dışında klavye var. Başka parçalarda satılabilir mi ? Ayrıca bu parçaların sağlam olup olmadığını nasıl test edebilirim. Ya da bir bilgisayarcıya götürüp parçalatıp parçaları tek tek alabilir miyim. Önerileriniz bekliyorum..
Ekran kartı arızası ve çözümü ?
Arkadaşlar merhaba,
HP Pavilion 2.nesil i5 laptopum var ancak ekran kartı siyah ve de ekran açılmıyor. Bilgisayarcı arkadaşlar tamir ve sıfırını takacaklarını söylediler. Ben cihazı harici monitör ile açtım. Aygıt yöneticisinde 2 ekran kartı gözüküyor ve birisinde sorun yok diğerinde ise ünlem var. Ünlem olan paylaşımsız olan: AMD Radeon HD 7400M series. Ötekide : Intel HD Graphics 3000.
Şimdi bu durumda paylaşımsız olan ekran kartı arızalı.Onu devre dışı bırakıp onboard olan ekran kartını kullanamaz mıyım ?
İkinci olarak hata kodunda 43 diyor. İnternetten biraz araştırdım Türkçe pek sonuç yok. Yabancı videolarda ise Biosla ilgili şeyler var. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim?
Uygun SSD hard disk bulmama yardım eder misiniz?
|
toshiba l10-102 internet sorunu ?
arkadaşlar herkese merhaba. Eski bir laptopum var ve satmak istiyorum. Çok uzun süredir kullanmadığım için yeni çıkarttım ama internete girmiyor. Kurtarma cd si ile yeniden kurdum. Win xp geldi. Wifi ye giriyor bağlanıyor ama internet sitelerini açmıyor. internet explorer 6 sürümü var. arama yaptığımda bing de aratıyor siteleri buluyor ama tıkladığımda girmiyor. Flashla opera kurmayı denedim onu da hiç açmıyor kurulumu. Chorme zaten desteğini çekmiş. Bu bilgisayar kullanılır ya da adam olur mu.. Artık siteler yeni tarayıcılar istiyor galiba ondan açmıyor ama nasıl çözebilirim bu sorunu. Ayrıca win7 de kurulmuyor. Bilgisayarda 256 mb ram var, win7 ise 1 gb istiyor. Önerileriniz neler.. Almak isteyenler de ebaya girer mi diye soruyor haliyle... İnternet olmadan da ebayı da deneyemedik..
Y.dişindan I phone alımı hakkında
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.500 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware