Merhaba,
VW Taigo kullancısıyım, bu sesler sizde de var mı?
Direksiyon çevirince "gıcırdama" sesi geliyor ve kilitlerken bazen "kamera deklanşörünü basılmış gibi" bir ses geliyor.
Bu normal midir yoksa bir problem mi var?
Direksiyon, çevirince gıcırdama
Kapı kilitlerken "deklanşör" sesi
Merhaba,
Park halinde duran aracıma geri geri gelip maalesef çarptılar. Aracı alalı 1 sene olmadı ve maalesef şans geldi beni buldu.
Hiç tramere girmeden ustaya götürüp yaptırıp parasını mı ödemeli çarpan taraf yoksa tutanakla gidip orijinal neyse orada yaptırıp tramere ve değer kaybına mı dahil etmeli?
Satarken vb. sıkıntı yaratacak ve değer kaybettirecek bir konu mudur?
İlk kez başıma geldiği için soruyorum
- Arka tarafta çizik var
- Tampon kedigözü etrafındaki plastik aksam kırılmış ve tamponda çizikler var
- Tekerleğin olduğu taraftaki tamponda çizikler var ve en kötüsü tamponun bagaj ve orta kısım arasında yer alan tekerleğin olduğu yerede ayrıklık var. (2 tarafı karşılaştırdım o kısım biraz ayrılmış diğer tarafa göre - kırmızıyla işaretledim)
O ayrıklık canımı sıktı tekrar yerine ittirilebilir mi bir şeyler kırılmış mıdır bilemedim. Ne dersiniz tramere ve değer kaybına girmeye gerek var mı yoksa ustaya yaptırıp parasını ödedip geçmeli mi?
Teşekkür ederim
Bulunduğum yerde (Üsküdar) ücret 1750'ye çıktı, makul ücretle başlamıştık 9 ayda çok zam geldi :( Sizin civarlarda durumlar nasıl? Çok fazla arttı bir anda.
Yurtdışından 2 (1 bass 1 elektro) adet gitar getirmek - vergi meselesi
Merhaba,
Yakın zamanda yurtdışından gitar getirmeyi planlıyorum ancak bir tanesi bass gitar bir tanesi elektro gitar almak istiyorum.
Gümrükten geçerken sorarlarsa "bunlar benim zaten" deyip geçmeyi planlıyorum.
Vergi vb. herhangi bir ceza çıkar mı? Deneyiminiz var mıdır konu hakkında.
Varsa paylaşmanız mümkün müdür?
Teşekkür ederim
Arabayla vizesiz Sırbistan'a gidlir mi?
Sırbistan'da Rammstein konserine bilet aldık. Uçakla gitmek yerine gezi olsun kafa olsun maksadıyla arabayla gitsek gerizekalıca olur mu? Şengen falan yok, Bulgaristan ve Sırbistan vize istemiyor sanki bizden. Yapan var mı? Masraf/beklenmedik durumlar vb. neler olur, deneyim paylaşmak isteyen olur mu?
Herkese sevgiler
Merhaba,
Şikayetvar sitesinde 3 gündür Superonline Fiber interneti kesik olan bir sürü abone gördüm. Bu problemi yaşayan çok kişi var sanırım.
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar, sizde konumlar neresi, kaç gündür kesik ve çözüm için nasıl bir yol izliyorsunuz paylaşıp birbirimize yardım edelim mi?
Benim için:
Superonline altyapı ile ilgili bir problem, inceliyoruz diyor başka da bir bilgi vermiyor, ne zaman düzeleceği belli değil
- Kesinti süresi: 12.12.2023'ten beri internetim kesik
- Çözüm için: BTK'ye şikayet edeceğim. İşlerimi yapabilmek için sürekli mobil paket alıp duruyorum. Superonline'dan bunun ücretini de talep edeceğim.
Sizde durumlar nasıl?
Herkese sabırlar...
TurkNet - Durduk yere hız düşüklüğü?
Senelerdir TurkNet kullanıyordum hızla alakalı problem yaşamadım ama bu sabah farkettim ki 100mbit'lik hızım 20mbit'e düşmüş. Konuyla ilgili çağrı kaydı oluşturdum şimdi 40mbit'e yükselmiş ama tabii hala düşük, 100mbit değil.
Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu daha önce? Turk Telekom'dan gelenler biz 100mbit görebiliyoruz hızı hiçbir problem yok dediler.
Çok can sıkıcı bir konu. İnternet üzerinden iş yapıyorum, 1 saatte yapabildiğim işi bu yüzden şu an 3-4 saatte anca yapabiliyorum. Böyle devam ederse farklı bir operatöre geçmek zorunda kalıcam hızlı bir biçimde.
Böyle bir şey yaşayan varsa deneyimini paylaşabilir mi? Modem değerlerimi de resim olarak ekliyorum.
AMD Radeon RX 5700 Gaming X VR Performansı
|
Kiralık Counter-Strike 1.6 Sunucuları
|
Nothing Pvp Shard (Türk Ultima Online Pvp Shardı)
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 44
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 5.081 (Bu ay: 607)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası