Whatsapp yedek yükleme problemi.
Arkadaşlar merhaba. Geceleyin whatsap kendi kendine tüm mesajları silmiş. Ve ekrana ekte koyduğum hatayı getirmiş. Benim düzenli olarak whatsap mesajlarım yedeklenirdi. Ve ekteki fotoda gece de yedek aldığı gözüküyor. Fakat whatsapi silip tekrar kurup, yedekleri geri getir dememe rağmen yine ayni hatayı verip uygulamaya gelen mesajlar aniden yeniden siliniyorlar. Benim için sohbet gecmisi çok önemli. İş için sürekli kullanıyorum. Sizce bunlari nasıl geri getirebilirim. Yardımcı olacak var mı?
Ekran kartı pc açma tuşuna basınca çalışıp duruyor
Arkadaşlar yeni pc topladım. Ekran kartının oyundayken ısındığını farkettim. içini açıp baktığımda fanının çalışmadığını gördüm. pc'ye reset attığımda açılışta çalışıp duruyordu. Windowstaykende arada çalışıp durduğunu gördüm. Bu normal bir şey mi acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
Ekran kartı: gigabyte 3060ti eagle model.
Anakart :Gigabyte H610M H DDR4
18-19 bin lira aralığında kasa önerisi.
Arkadaşlar merhaba.
Mevcut sistemim eskidiği için yenilemek istiyorum. Bütçem 17-19 arasında gidip gelebilir. Çok fazla oyun oynamıyorum, ama arada 3d tasarım yaptığım için de işimi görecek ekran kartı olsun istiyorum.
Bir de minimum i5 işlemci emsali olmasını istiyorum. Elimde 240gb ssd + 1 tb HDD mevcut. bunları da kasaya takacağım. acaba bana sistem olarak ne önerebilirsiniz?
Clio 4 ön fren balatasından gelen ıslık sesi
Arkadaşlar merhaba.
Bundan bi 9 ay kadar önce clio 4, 2017 model icon paket araba aldım. (detay belirttim belki önemi vardır) aracım yavaşlarken, bazen normal giderken dahi fren yapınca balatalardan ıslık sesi çıkarıyor. Arabayı aldığım zaman adam fren balataları ötüyordu dün değiştirdim, geçmezse değiştiğim ustaya götür dedi. 500 km kadar kullandım Ses geçmedi. Adama götürdüm balatayi değiştirdi. Fakat yine 1-2 gün sonra ötmeye başladı. Aradan 1 ay sonra kadar başka bir ustaya götürdüm, istersen diskleri de değişelim ya da torna yapalım dedi. Ben de torna yaptırdım, üstüne yanlış hatırlamıyorsam bosh marka balata taktı. Fakat yine bir süre sonra ötmeye başladı. O gün bugündür yaklaşık 6-7 aydır bu ötme sesi geçmedi. 10-15bin km yol yaptım değişiklik yok.
Bugün bir ustaya daha götürdüm, artık diski de yenilesin belki ondandır diye düşündüm, kendisi bana eskiden üretilen balatalarda kanserojen asbest kalktığı için ötmeler olabiliyor alışman lazım dedi, istersen değişirim diski ama ses gitmezse üzülürsün dedi. Ne yapacağımı bilemedim açıkçası. Bu konuda bilgisi fikri olan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi?
Oyun ve Blender için ekran kartı önerisi
Arkadaşlar merhaba. Ben Fifa oyunu için blender programında 3d yüz yamaları yapıyorum. Belki bilenler biliyorlardır bu yamaları.Sanırım çok işlemci gerektirmeyen iş oluyor.
PC'de 6-7 senedir kullandığım powercolor r9 280x ekran kartı vardı. ve sanırım artık hakkı rahmetine kavuştu :)
Kendime yeni bir ekran kartı alacağım. Blenderdaki yüz yapım işleri hariç arada oynadığım CS Go ve FIFA oyunu mevcut.
Beni yormadan işlerimi halledebileceğim işimi görecek uygun bir ekran kartı öneriniz var mı acaba?
Burada yaptığım yamaya örnek video:
Kaportada nokta nokta lekeler
Arkadaşlar merhaba. Geçen günlerde 2018 model 43binde bir araç aldım. Alırken farketmedim, eksperde de sanırım görmediler belki de önemli olmadığındandır.
Dün aracımın dışını yıkattıktan sonra farkettimki muhtelif belli bölgelerde böyle nokta nokta pasımsı lekeler mevcut. Acaba neden oluşmuştur bunlar. çözümü nedir bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkür ederim.
Eski HDD'nin C sürücüsünün gözükmemesi sorunu.
Arkadaşlar merhaba.
Yeni bir bilgisayar topladım. Eski 2010 model pcde bulunan 2 ye bölünmüş 500gb kadar bir HDD vardı. Onu da yeni pcye taktım. Fakat yeni pcde bu HDD'nin C sürücüsü gözükmüyor. Sadece D sürücüsü olarak ayrılmış olan 450 gb kadar alan E sürücüsü olarak gözüküyor. Disk yönetiminde de gözükmüyor. hiç anlam veremedim bu duruma. Nasıl bir çözüm bulabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz?
gta 5 araba yaması yükleme sorunu
|
nw-31453-6 sorunu
|
team viewer kurulum sorunu?
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 383
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 15.663 (Bu ay: 419)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 69 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun