media market internet sitesinden çamaşır ve bulaşık makinesi aldım. Horoz nakliyat eve getirdi ikisini de, kutulara baktım, inceledim ve sorun yok diye teslim aldım.
Elektrolux servisi geldi, kutunun açmadan resmini çekti, o da sorun yok dedi ve açtı!!!!!!
veeeeeeee
Makinede kocaman kırık, tepe taklak düşürmüşler. bu makine pert dediler ve tutanak tuttular. (Kutuyu biz açtık makine kırık diye.)
Aradım media marketi -tamam hemen aldırıyoruz ve yeni ürünü gönderiyoruz servis tutanağı yeterli dedilerrrr. YALANNNNNNNNNNNNNNNN
Beni bir ay oyaladılar, makinesiz bıraktılar, sonunda bana telefonda Horoz nakliyatın hasar tespit tutanağı lazım yoksa olmaz dediler.
horoz nakliyatı aradım, yanlarına gittim bana "servis tutanağı tutmuyoruz, bunu media market de biliyor, seni oyalıyorlar" dediler.
Elektrolux de sağolsun hiiiiç ilgilenmediler.
Media market bizi ilgilendirmez rapor yoksa bir şey yapmam diyor, horoz nakliyat ben tutanak tutmam banane diyor, elektrolux beni hiç ilgilendirmez diyor.
Param gitti boşuna. Bana kutuda salatalık gönderseler aynı şey. mahkemeye başvurdum.
tecrübeli insanlar ne yapmalı ne etmeli. tecrübesizler media marketten ürün almayın.
|
LÜTFEN yardım s3 için uygulama ayarlarını sıfırlama
|
Yardım, uygulama ayarları sıfırlama.
|
htc 8x suya düştü
|
teşekkürler Turkcell :((
|
yardım g.punto çok yakıyor
|
4810TG win7 de mikrofon sorunu
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 1.857 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar