Şimdi Ara

teşekkürler Turkcell :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sen ki, kimlik bilgilerimizi kullanarak adımıza sahte açılmasına göz yuman,
    Sen ki, bu hatlardan kalan borçları almak için kapımızı icra yoluyla çalan,
    Sen ki yapılan itirazları boşa çıkarıp savcıya başvur diyen,
    Sen ki, müşteri hizmetlerindeki görüşmelerimizde bizi SUÇLU hissettiren, parayı ödeyin gayrısı beni bağlamaz onu savcılıkta hallet diyen,
    Sen ki, benim gibi adliye saraylarını sadece sabıka kaydı almak için kullanan birilerine aslında oraların başka işlere yaradığını öğreten (nasıl dava açılacağını davaların çok uzun süreceğiniöğreten),
    Sen ki, bütün bunlar benim (Turkcell’in) suçum değil yapmışsa bayi suçludur diyen
    Sen ki, bütün bu sorunları bana yaşatan, bu sıkıntıları kucağıma veren ve sıkıntılarımla beni baş başa bırakan ben parama bakarım diyen benim Turkcell’imsin.
    Sen olmasaydın bütün bu sıkıntıları nasıl yaşayacaktık, hayatımız nasıl adliye saraylarında birkaç saatçik çilelerle renklenecekti,
    SEN ÜZERİNE SUÇ KONDURMASANDA:
    Bayi senin bayin, hat senin hattın. Keşke hat açmadan bana bi sorsaydın , Keşke olay olduktan sonra ilgili bayi veya bayilerle ile ilgili bir araştırma yapsaydın, bunu bana bildirseydin,
    Şimdilerdeki meşhuuur sloganınızla ZORUNDAMIYIM sevgili Turkcell’im, bütün bu saçmalıkları yaşamak zorunda mıyım??

• hangisi yapmıyor ki???? bütün hatlar aynı
  • geçmiş olsun
  • Öncelikle gecmiş olsun umarım o hattı kırıp atmış ve turkcell kullanmıyacagım diye soz vermıssındır
  • ben 12 yıldır turkcelli kullanıyorum hemde aynı hattı
    taşıma simkart değişikliği bile yapmadım 12 yıldır

çunku turkcellinin kafası rahat
    cunku turkcelli bedava konuşur

• quote:

Orijinalden alıntı: termal1

ben 12 yıldır turkcelli kullanıyorum hemde aynı hattı

12 yıldan beri Turkcell'desin demek. 2-3 yıl Turkcell kullandım, kızıyorum kendime, neden 2-3 yılını heba ettim diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: termal1

ben 12 yıldır turkcelli kullanıyorum hemde aynı hattı

99 yılından beri birinci hat olarak turkcell kullanıyordum. önümüzdeki haftadan itibaren avea 19 luk genç pakete geçeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türkcell mi telsim mi avea mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 2000 de askerde iken almıştım ilk aldığım simkart bile hala duruyor
    ve aktif olarakda kullanıyorum
    avea 19 luk fena değil aslında ama hem bu işimi goruyor hemde prestij olsun diye değiştirmiyorum.
  • arkadaşlar bu tarife ucuz konuşma olayı değil çok daha önemli, ben şu an hiçbir şey yapmadan hacizli durumdayım. Peki bu hattı alan kullanan insanlar soygun yapsaydı cinayet işleseydi, ben hooop hapisteydim. Sizde oparatörlerinizi arayın üzerinize kaç hat var öğrenin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasahsat

arkadaşlar bu tarife ucuz konuşma olayı değil çok daha önemli, ben şu an hiçbir şey yapmadan hacizli durumdayım. Peki bu hattı alan kullanan insanlar soygun yapsaydı cinayet işleseydi, ben hooop hapisteydim. Sizde oparatörlerinizi arayın üzerinize kaç hat var öğrenin bence.

http://forum.donanimhaber.com/m_55131050/tm.htm
  • Geçmiş olsun ama bu turkcellin kabahati değil.
    Bir çok şeref yoksunu bayi, kimlik bilgilerimizi kullanarak açık hat diye tabir ettiğimiz hatlardan açıp satıyor, kullandırıyor.
    Turkcell her hat satan dükkanın önüne polis dikemez değilmi.
  • tabi ki her bayiyinin önüne polis dikemez; ama bayilere bana aylık şu kadar hat açacaksın demesin, mesela açık hat satan bayileri tespit etsin bunları kendisi polise şikayet etsin, ben şikayet edince bayisini araştırsın, benim üzerime hat çıkarılırken beni arasın hattı gerçekten siz mi alıyorsunuz? diye sorsun mesela,
    Burada ciddi bir boşluk var kanunen GSM şirketleri sorumlu olmadığı için bu olaydan işler olması gerektiği gibi olmuyor. Dolayısıyla ben ve benim gibiler mağdur oluyor.
  • mezarlıkları gezip ölülerin adına hat açan bayiler olmuştu 5-6 yıl önce.Bu sorunlar genel sorunlar borcunu ödemeyeni kim affediyorki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 10 Mart 2012; 15:06:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

mezarlıkları gezip ölülerin adına hat açan bayiler olmuştu 5-6 yıl önce.Bu sorunlar genel sorunlar borcunu ödemeyeni kim affediyorki ?

Mezarlıklar he.
    Dünyanın çivisi çıkmış yahu.
  • Sen beni SARAYLARDA yaşatacağım demiştin. SARAY dediğin ADLİYE SARAYI mı idi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.