Bildirim
htc 8x suya düştü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gandalff
hocam hemen simi çıkartıp kuru bir kavanoza hava almayacak şekilde yerleştirin, pirinç dolu bir kavanoz iş görecektir.2-3 güne bir şey kalmaz. kızınıza da iyi bir ders vermezseniz büyüyünce başınıza çok iş çıkartabilir.
Yaşı küçükse nereden bilsin çocuk bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dediğinizi yaptım pirinçler işe yarar inşaallah. Kızımada olayın yanlış olduğunu anlattık elden başka birşey gelmez. -
Kapağı olmadığı için kurtulma şansı daha azdır pirinç ile. Garanti varsa servis yoksa siz kapağını söküp pirince bırakın. -
slika jeller nemi almada daha iyidir, bende bolca vardi annemin telefonu suya dusunce kaloriferin uzerine bir katman yapip telefonu slika jellerin arasina yerlestirdim kac ay gecti sorunsuz calisiyor. maksat telefonun icindeki nemi almaktir sac kurutma makinesini fazla yaklastirmadan(sicak devrelere zarar verebilir) sureci hizlandirabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cevap verenlere teşekürler.
telefonu pirinçle kapalı kutuya koydum fakat artık çalışmıyor.
Servise götürmeninde bir faydası yokmuş. Sıvı teması garanti dışıymış.
peki şimdi ne yapılabilir? -
Bro hiç dokunmicaksın öyle durumlarda açma kapama tuşuna falan yani devreleri yakmamak için direk pirinç dolu bi kavanoza koyucaksın bekliceksin 1 hafta -
Normal bir telefon tamircisine götürüp devrelerin tinerle temizlenmesini isteyin.
Oksitlenme gibi durumlarda telefoncular tinerle devreleri fırçalarlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: nasahsat
Malesef kızım 8x telefonu tuvalete attı telefon açılmıyor. Artık iflah olur mu yoksa üzerine su içeyim mi? Servise göndersem sonuç alabilir miyim?
Konu hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
bir kavanozu pirinçle doldurun ve hava almayacak şekilde kavonoza koyun sakın ama sakın saç kurutma makinesi kullanmayın o işi dahada kötüye doğru getirir :D -
Oksitlenmeden dolayı sorun yapabilir, tavsiyem pirinç işe yaramaz ise sakın ama sakın KVK dışında bir yere vermeyin. Ablam benzer bir hata yaptı, telefonun soyup soğana çevirdi şerefsizler. Kamerayı çalıp içinde kamera var süsü bile vermişlerdi, yetkili servise gidince çıktı durum ortaya. -
cihazın kendi fiyatına yakın masraf çıkar,bence çocuğa verin oynasın sizde lumia 920 alın -
Keşke işe yaradı mı onu da belirtseymişsiniz benzer durumları yaşayan kişiler olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Altın Orda
Keşke işe yaradı mı onu da belirtseymişsiniz benzer durumları yaşayan kişiler olabilir
iki tane telefon yıkamışlığım var, çamaşır makinesi kısa program tercih ediyorum
Öncellikle gecmis olsun. telefonu hicbir sekilde calistirmayin devrelerden gecen elektrik oksitlenme surecini hızlandıracaktır. Benim tecrübelerimden yola çıkarsak, artık telefonun çok fazla bir ömrü kalmadı. 6 ay düzgün çalışır,sonra yavaş yavaş gider. Gerçi şimdikiler daha teknolojik olduğu için o kadar bile dayanmayabilir. Arkadaşların söylediği gibi kapağını simini çıkarttıktan sonra prinç dolu bir kaba koyabilirsiniz, ağzını da sıkı sıkı kapayın. Kesinlikle sıcakla bir şeyle kurutmaya çalışmayın bu sadece oksitlenme sürecini hızlandıracaktır. Açmaya çalışmayın, elekttrik de keza aynı sonucu yapacaktır. Öyle bir hafta hiç açılmadan durduktan sonra, tahminimce telefon açılır. Kullanabildiğiniz kadar kullanırsınız.
Onun dışında servise verebilirsiniz ama telefonun fiyatı kadar masraf çıkartırlar ki ondan sonra tam düzgün çalışacağı şüpheli, hiç değmez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X