VW Sipariş Takibi?
|
Evin ikinci arabasi ne yapilmali ?
|
Turbo benzinli otomatik araç tavsiyesi ?
230bin tl civarı bir bütçeyle turbo benzinli, otomatik ve 4 silindirli sıfır araç bakıyorum. Malum şu an benzinli araçların çoğu 3 silindirli ancak daha önceden 3 silindir deneyimim oldu (Peugeot 308 1.2 Puretech) ve sorun çıkartma ihtimali, düşük hızlarda titremesi, ani hızlanmalarda acaba pistonlara birşey oldu mu düşüncesi nedeniyle 4 silindirli bir araç almak istiyorum. Bu bütçeyle 4 silindirli turbo benzinli araç sayısı ise kısıtlı zaten. Renault 1.3 tce, Nissan 1.3 DIG-T, Toyota 1.2T, Vag grubu 1.5 tsi ve honda 1.5 vtec. Vag grubunu dsg den dolayı istemiyorum. Hondanın ise bakım aralıkları çok kısa olduğu için ve bu bütçeyle zor olduğu için vazgeçtim. Kalan araçlar Clio 1.3 Tce EDC Icon, Megane 1.3 Tce EDC Joy, Corolla HB 1.2T, Qashqai 1.3 DIG-T Visia. Corolla HB zaten bulunamıyor bayilerde, sarı siteden almak istemiyorum. Qashqainin fiyatları 240-250 civarı belki bütçe zorlanarak alınabilir. Aracı çoğu zaman tek başıma kullanacağım yani kalabalık aile durumu yok. Bu araçlardan hangisi daha mantıklı sizce, donanımı dolu bir clio mu yoksa donanımı boş ama C segment bir araç mı ?
|
Nikah işlemleri hakkında?
|
|
FM 2016-Aral
|
Ipad Air nereden alınmalı ?
|
26"-27" tv tavsiyesi ?
|
ipad-istanbul bilişim
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 421
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 26.945 (Bu ay: 707)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic