|
Evin ikinci arabasi ne yapilmali ?
-
-
bizimde iki aracımız var. günümüzde çocuklu bir aileye zaten 2 araç lazım. satmak mantıksız. faize karşı değilseniz faizde değerlendirin paranızı.
-
Normalde biz de 2 aracı aktif kullanıyorduk zaten ama işte şu an yaşadığımız ilde 2.araca hiç ihtiyaç olmuyor yani araç 2 seneye yakın bir süre yatacak. Bundan dolayı satma fikri aklıma geldi. -
Yerinizde olsam faizde değerlendirirdim.
Şuan en mantıklısı bu. -
Aracı Satıp Bitcoin dipteyken ETH SOL NEO coinlerini toplarsanız 2 yıl sonra beni bulur teşekkür edersiniz.
Meganı verip 2 yıl sınra porsche taycan almış olursunuz -
Eğer kullanılmayacaksa satmak en doğrusu.
Her sene sigortası, bakımı, masrafı olacağına nakite dönüştürürdüm ben olsam. -
Artık herkesin 2-3 aracı var günümüz Türkiye’sinde, tek araç yetmez satmayın dursun -
mantıklı. 1-2 kısa mesafe için araç lüx kaçar hocam. acil birşeyde de taksi çağırabilirsiniz.
altına endeksleyebilirsiniz.
-
Satın parayı değerlendirin. -
faizdir kriptodur borsadır risk alacağınıza satıp altın alın derim hocam.2 yıl sonra altın sizi mutlu edecektir geçmişe bakılırsa
-
Sat gitsin, yattığı yerde değer kaybediyor. Çip krizi + pandemi + kur artışı gibi sebeplerle son 2 senede suni bir artış oldu, bu artışın 2 sene daha sürmesi pek mümkün değil. Üstüne bir sürü mtv sigorta bakım parası ödüyorsun. Gidip dolar olarak faize yatırırsan en azından paran değerini korur, 2023 model araba alırsın o zaman. -
Satıp başka bir yatırım yapıp para değerini koruyacaksa araba sonuçta yattığı yerde masraf satılıp farkli bir yatırım yapilabilinir -
Parayı degerlendirebilecekseniz satın. Kapıda duran aracın bakımı, sigortası, vergisi yük. Biri gelip vurup kaçsa bir de değer kaybı var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Xakler
Artık herkesin 2-3 aracı var günümüz Türkiye’sinde, tek araç yetmez satmayın dursunSallama
-
maldivlerde yiyin.
-
Konuda bile kaç kişi 2 arabadan bahsetmiş görmüyor musun? etrafımda da sürüyle kişi öyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: XaklerKonuda bile kaç kişi 2 arabadan bahsetmiş görmüyor musun? etrafımda da sürüyle kişi öyle
Bizim kapıcımızın bile B8 Passat'ın yanında bir de eşine aldıgı Volvo V40 var. Ülkede son yıllarda araba almak ciddi şekilde kolaylaştı bu bir gerçek.
-
Katılıyorum hocam kuzen öğretmen atandı ilk senesinde evini de dizdi 0 cliosunu da aldı. Bunlar herhalde öğrenciyken kyk ile araba almak istiyor ona laf ediyorlar :))
-
satıp altın gümüşe çevirir beklerdim.
-
Geçen nisan evin 2. Aracı C3Aircross’u 235’e sattım, üstüne birikim + kredi ile 570 civarına Muğla’dan Bahçeli yazlık aldım. 17 günlük kapanmadan 1 hafta önceydi . Şimdi 1m civarına benim gibi ev yok . C3a ise en babası 260 ederdi .
coin falan diyenler var , ben kafamı yastığa rahat koymak istiyorum .eminim ki o işlerden güzel paralar kazanıldı, ben o riski alamam.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aracı Satıp Bitcoin dipteyken ETH SOL NEO coinlerini toplarsanız 2 yıl sonra beni bulur teşekkür edersiniz.
Meganı verip 2 yıl sınra porsche taycan almış olursunuz |
Benzer içerikler
- araç ruhsatı başkasının eline geçerse
- ani fren nasıl yapılır
- şarjlı araç kamerası
- doblo 1.3 multijet ile 1.6 multijet arasındaki fark
- kontağı kapattıktan sonra motordan gelen ses
- fiat 500e fiyat listesi
- 2023 en çok satan arabalar
- swm ankara bayi
- yeni picanto
- toyota c-hr hybrid fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X