CITROEN REZALETİ!!!
Merhabalar,
Yaşadığım kötü bir tecrübeyi, mağduriyeti, başkaları da yaşamasın diye buradan da paylaşmak istedim.
12 Ağustos'ta Ankara Citroen Ata bayisinden e-C4 araç rezerve ettim ve 16 Ağustos'ta tüm ödemesini yaparak faturasını aldım. Bu ana kadar özellikle sorduğum halde elimizde araç var ve birkaç günde teslim ederiz diyorlardı. Ancak ödemeyi yaparken aracın İzmit'te olduğunu ve en geç 10 güne teslim edileceğini söylediler. Sonraki hafta aradığımda en geç Ağustos sonu denildi ve Ekim ayına kadar geldik, neredeyse 2 ay oldu ve araç hala gelmedi!
Citroen Türkiye'den aracın durumunu sorduğumda ilk günden beri yazılım güncellemesi yapılıyor deniliyor. Neden bu kadar uzun sürdüğünü sorduğumda dalga geçer gibi yazılımın yurt dışından geldiğini söylüyorlar. Bilinçli olarak yalan söyleyerek müşteriyi oyalamaya çalışıyorlar ve araçla ilgili gerçekte ne yapıldığını söylemiyorlar.
Bu süreçte aldığım araçtan da, Citroen'den de nefret eder hale geldim. Yaşadığım sorunu her platformda yazıyorum ki, başkaları da bu sorunları yaşamasınlar. Ayrıca Ticaret Bakanlığı'na da şikayette bulundum. Süreç orada Citroen'den çok daha hızlı ilerliyor.
Benim gibi mağdur edilen birçok kişi olduğunu biliyorum. Onların da sessiz kalmayıp Ticaret Bakanlığı'na şikayette bulunmalarını rica ediyorum.
Gelişme:
Noterden para iadesi için ihtarname çektim, daha sonra da bayiyi arayıp siparişi iptal etmek istediğimi söyledim. Bunun üzerine, bayi elindeki daha üst paketli(cam tavan + masaj) başka aracı daha düşük fiyata teklif etti. Almadan önce ekspere de gösterdim bir sıkıntı çıkmadı. Bu şekilde aracımı teslim alabildim.
Herkese destekleri için teşekkürler..
Toshiba A500 1F4 Görüntü Sorunu ve Yaşadığım Mağduriyet
|
Link Değişimi Teknikim.Com
|
Teknikim.com - Teknik Yazı ve Videolar
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 44
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.298 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası