Merhaba arkadaşlar , nereden nasıl başlasam bilmiyorum . Çünkü çok daraldım . Sebebi ise yaklaşık 41 Bin TL ye Laptop aldım Black Friday indirimlerinden. Laptop beklerken tarafıma 28 Kasım günü çocuk Banyo ürünü bırakılmış Hepsijet tarafından .Evde babamlar var yaşlı insanlar.Laptop teslim edildi bilgisi gelince kendilerine ulaştım . Babam laptop filan gelmedi diyor. Bende kutu barkodlarını kontrol ettriyorum bir yandan . Neyse konu anlaşıldı . Başkasına ait başka bir satıcı tarafından gönderilen bir ürünün yan yüzeyine nasıl olduysa benim laptop etiketi de basılmış ama kırışmış bir şekilde. Nizami halde bulunan barkodu dikkate almamışlar buruşmuş laptop tesllimat kargosu oalrak bize bırakılmış gidilmiş. Hemen satıcı (bozdan Teknoloji ) - hepsiburada - Hepsijete durumu bildirimdim kayıt filan açtılar ama 2 gündür bir çözüm sunabilen ve tarafıma dönebilen olmadı. Bu konuda sizlerden yardım istiyorum .Hepsijet çapraz kargolama olmuş olabilir diyor. Hepsiburada kayıt açtık inceleniyor diyor . Bende elime ulaşmayan ürünün fiyatını borç olarak ödemeye başlayacağım .
Bu konuda tecrübelerinizden faydalanmak isterim . Ne yapmam lazım. Herkes bekleyin demekte . Ancak sanki mağdur olacakmışım gibi bir his almaktayım . Hakem heyetine başvuru yapabilirim ya da başka ne gibi önerileriniz olur ?
Konuya destek beklemekteyim.Belki buralardan birilerine sesimizi duyurma şansım olur.
Bu arada tarafıma ait olmayan ürünü bugün hepsijet firması almaya geldi iade olarak geri gönderdim.
Laptop Satıcı : Bozdan Teknoloji .
KArgo Firması : Hepsijet
Alışverişi de hepsiburada uygulaması üzerinden yaptım .
Harddisk Pcb Kart Bios Çip değişimi İçin Tavsiye
Çalışmayan hdd den veri kurtarma
GSkill Dual Channel Kullanımı
|
Durabrite mı Yoksa Claira mı ?
|
Mürekkep Kuruma yapıp yazıcıyı tıkarsa ?
|
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 198
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 5.715 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 83 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar