İnstagram aşırı veri kullanıyor
Geçen ay kurduğum instagram uygulamasının önbellek falan hariç 117 gb veri kullanması normal mi? Çözüm ?
Merhaba arkadaşlar aracım 2016 Vw Tiguan ve aracımda baslar tamamen gitti, ses kısık ve tiz. Sanayide bilgisayara bağlattırdım 4 hoparlör de patlak hatası veriyordu. Dedi ki bakan vatandaş bunların 4ü birden patlamaz belki yazılımsaldır falan servisine götür. Bulunduğum şehirdeki servisten pek de hazzetmediğimden başka bi yere gösterdim patlak dediler ve hoparlörleri değiştiler ve hakikaten de düzeldi. Hoparlörlerden anlamayan birisi olarak bakıyorum hoparlörlerde gözle görülür hiç bi yırtık patlak bişey gözükmüyor ama aslında basit de şeyler bu hoparlörler. neresinden arızalanıyor nasıl bas gidiyor ?
VW Tiguan (2016) Multimedya ses arızası
Merhaba arkadaşlar. Benim araçta sesler bir anda tizleşti ve kısıldı. Yani baslar hiç yok ve ses normalin %20 düzeyinde. Yıkama işleminden sonra oldu ayarlarda herhangi bi anormallik göremedim ona rağmen fabrika ayarlarına döndürdüm ancak herhangi bi düzelme olmadı. Elektronik bi sıkıntı mı oldu yazılımsal bi sıkıntı mı oldu var mı böyle bi sıkıntıyla karşılaşan ???
Harici disk tamirci tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. Bu eski tip fişe de takılan harici harddisklerden bir tane var elimizde ve içersinde çok eski dosyalar vardı ancak bozuldu. Trabzon'da bu hdddeki dosyaları kurtarabilecek bir yer bulamadık. Sizin bildiğiniz İstanbul'da Ankara'da vs gerçekten bu işin ehli bi firma var mıdır ?
Vatan bilgisayar aymazlığı
|
|
|
Mavi ekran..
|
Cevap: YENİ SEAT LEON ANA KONU (Fiyatlar Güncellendi)
|
Meslek: Diş hekimi
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 123
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.683 (Bu ay: 91)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası