E60 far konusunda yardım lütfen
1 ay oldu alalı 2004 5.20i benzinli 2.2 175 lik olan araç farlar önünü aydınlatmıyor adaptif de arızalı sağda harici bir beyin var arabanın orjinal beynini iptal etmişler sol farda ona mı bağlı yoksa sadece sağdaki mi bilmiyorum adaptif dışında çalışmayan bir aksam yok arada bir teki yanmıyor kapat aç yapınca düzeliyor. Bu arada açılırken böyle bir rengi kötü açılıyor 3-5 saniye sonra kendine geliyor. ankaradayım bu arada çok yer gezdim benim niyetim bir sökülüp orjinal beyinleri duruyormu duruyorsa arızalı mı vs anlayıp gerekirse tedarik edip harici beyni çıkarıp arabayı orjinal haline getirmek bu süreçte adaptiflerinide beyinse beyin tesisatsa tesisat çalışır hale getirmek fakat kimse yanaşmıyor. Herkesin tutum takım olarak komple satayım vs şeklinde ki farlarım düzgün belkide sadece bir tane beyin alıp takacağım kaput açıp bakan bulamadım bu konuda öneriniz varsa açığım bununla ilgilenip beni başından savmayacak bir usta makbule geçer.
tüm bu koşturmaca sonunda da yıldım ve şöyle bir karar aldım farları güzelce söktürüp temizleteceğim üstündeki ampuller hem kötü hem ömrünü yemiş sanırım yanlış öğrenmediysem d2s var üstünde kaliteli bir marka 6k beyaz alıp temizletip taktırıp bir de far ayarı bineyim diyorum fakat bunu yapınca güzel aydınlatırmı işte onu bilemiyorum birde d2s leri daha iyi aydınlatacak bir şeye çevirmek mümkünmü farklı ampulleri takabilmek içi bir aparat vesaire var mı nerde bulurum neye çevirmeliyim güç girişi vs değişikliği de yapmak gerekirmi. güç girişi(aynı kablo üzerinde 2. bir güç soketide var bu arada yanlış görmediysem) ve harici beyin ile ilgili resimde ekledim bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum
MSI R9 390 normal giriş yokmu?
|
yanlış açıldı silinebilir
|
Ekran kartı önerisi
|
PC res atıyor yardım lütfen
|
pc parça uyumu
|
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 286 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware