Sistem Özelliklerim işlemci: intel core 2 duo e8400 2.8 mhz ram: Nanya ddr3 sdram 4 gb anakart: gigabyte ga-g41mt-es2l ekran kartı: nvidia geforce 9500 gt 1 gb 32 bit 60hz
sizce bu parçalar birbirlerine uyumlumu bir çok oyunda kasma yaşıyorum ya parçalar uyumsuz yada birinde arıza var parçalar yüzünden kasma yaşıyorsam değiştirmeyi düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: semohan
Sistem Özelliklerim işlemci: intel core 2 duo e8400 2.8 mhz ram: Nanya ddr3 sdram 4 gb anakart: gigabyte ga-g41mt-es2l ekran kartı: nvidia geforce 9500 gt 1 gb 32 bit 60hz
sizce bu parçalar birbirlerine uyumlumu bir çok oyunda kasma yaşıyorum ya parçalar uyumsuz yada birinde arıza var parçalar yüzünden kasma yaşıyorsam değiştirmeyi düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum
Oynadığınız oyunu yazın her oyundamı oluyor.
AIDA64 Extreme Edition programı ile sıcaklıklara bakın ve buraya yazın
Bilgisayarınızda yazılımsal sorun zararlı yazılım olmadığından emin olun..
gta4 assasins creed 2-3 gibi oyunlarda çözünürlüğü düşürünce düzelebiliyo fakat ekran kartım iyi olmasına rağmen yüksek kalitede oynayamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: semohan
gta4 assasins creed 2-3 gibi oyunlarda çözünürlüğü düşürünce düzelebiliyo fakat ekran kartım iyi olmasına rağmen yüksek kalitede oynayamıyorum.
Ekran kartınız yüksek kalitede oynayacak gibi değildir..
Düşürün o şekilde oynayın.
aynen ekran kartı çok iyi değil PcKolikq arkadaşımın dedıgı gıbı
quote:
Orijinalden alıntı: Mefta046
aynen ekran kartı çok iyi değil PcKolikq arkadaşımın dedıgı gıbı
ekran kartını değiştirsem yeni çıkan yüksek kaliteli oyunları kurtarırmı yoksa diğerlerini de değiştirmem gerekirmi?