Şimdi Ara

profilo 9kg CM1200DTR çamaşır makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
10.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün biçok siemens profilo bayisi gezdim siemens 461 için çogu alman olanı da var piyasada ama artık tr de üretiliyo elimizde yok getirticez tr mi almanmı bilmem dedikten sonra profilo 9 kg CM1200DTR aldım arkasında germany yazıyo gerçekten fiyatı da 461 den daha ucuz 1250 ye aldım 1200 devir
    sizce nasıl bir karar? simens 461 den + - si varmıdır ?

• sadece Germany yoksa Made in Germany ?
    Yoksa Designed & Engineered in Germany ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurbetci_Almanya

sadece Germany yoksa Made in Germany ?
    Yoksa Designed & Engineered in Germany ?
    Ürün Made In Germany'dir.

Bosch WAP24321TR modelinin birebir aynısıdır.

WM10S461TR serisi de Almanya'dan ithaldir.

Bu modelde ön yıkama sadece 40'C programda yapılabiliyor. En olumsuz yönü bu. 461 serisi sıcaklık seçenekleri ve ek programlar yönünden daha üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Ürün Made In Germany'dir.

Bosch WAP24321TR modelinin birebir aynısıdır.

WM10S461TR serisi de Almanya'dan ithaldir.

Bu modelde ön yıkama sadece 40'C programda yapılabiliyor. En olumsuz yönü bu. 461 serisi sıcaklık seçenekleri ve ek programlar yönünden daha üstün.

Alıntıları Göster
    alınır derim

• quote:

Orijinalden alıntı: by_ProXy

alınır derim

Alıntıları Göster
    Yukarıda bahsedilmiş gerçi, 1200DTR'nin dezavantajı programlama alternatifleri az. Mesela ön yıkamada 40 dereceye mahkumuz

Bir eksisi de (bence) tasarım, görsellik. 1200 DTR'nin ön panel tasarımı vasat, benim nazarımda sınıfta kalıyor.

Ha şurası da varki; 1.200 civarı bütçeyle alınabilecek en f/p oranı yüksek makinalardan birisi.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bibber

bugün biçok siemens profilo bayisi gezdim siemens 461 için çogu alman olanı da var piyasada ama artık tr de üretiliyo elimizde yok getirticez tr mi almanmı bilmem dedikten sonra profilo 9 kg CM1200DTR aldım arkasında germany yazıyo gerçekten fiyatı da 461 den daha ucuz 1250 ye aldım 1200 devir
    sizce nasıl bir karar? simens 461 den + - si varmıdır ?

Nerden aldınız hocam bilgi verirmisiniz ve ilk izlenimleriniz neler?
  • Profilo CM1200DTR 1250 TL?

Çok iyi fiyata almışsınız. Ben de Siemens/Bosch serisinde uzun araştırmalardan sonra bu ürünle karşılaştım ve en ucuz Ankara Etlik Antares AVM'de bulup 1300 TL'ye almıştım. Daha geçen ay...

Aletin yakın fiyatlı Bosch/Siemens'lere göre eksileri:
    - Çocuk kilidi yok. Bunu aldıktan sonra fark ettim maalesef.
    - Yıkama programlarında bazı eksikler var. Ön yıkamalı program 40 dereceden fazla yıkamıyor. Hoş, beyaz iç çamaşırların üzerinde bile "40 derecede yıkayın" diyor ancak bizimkiler eskiden kalma alışkanlıkla 50-60 derecede beyazları yıkamak istiyorlar.
    -

Artıları:
    - Fiyat. WM10S461TR alacaktım, ona göre 150 TL daha ucuz.
    - 1200 devirli olması
    - 9kg yıkama kapasitesi (Kazan hacmi aynı ancak Siemens 8kg iken Profilo 9kg diyor, bunu anlamadım. Belki de motor gücüyle alakalı bir durum.)

PROFİLO'nun "BSH-Bosch-Siemens Home Group" tarafından üretildiğini görünce hiç düşünmeden aldım. Aletin görünür komponentlerinin neredeyse tamamı İkiz kardeşleri olan Bosch ve Siemens ile aynı gibiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Profilo CM1200DTR 1250 TL?

Çok iyi fiyata almışsınız. Ben de Siemens/Bosch serisinde uzun araştırmalardan sonra bu ürünle karşılaştım ve en ucuz Ankara Etlik Antares AVM'de bulup 1300 TL'ye almıştım. Daha geçen ay...

Aletin yakın fiyatlı Bosch/Siemens'lere göre eksileri:
    - Çocuk kilidi yok. Bunu aldıktan sonra fark ettim maalesef.
    - Yıkama programlarında bazı eksikler var. Ön yıkamalı program 40 dereceden fazla yıkamıyor. Hoş, beyaz iç çamaşırların üzerinde bile "40 derecede yıkayın" diyor ancak bizimkiler eskiden kalma alışkanlıkla 50-60 derecede beyazları yıkamak istiyorlar.
    -

Artıları:
    - Fiyat. WM10S461TR alacaktım, ona göre 150 TL daha ucuz.
    - 1200 devirli olması
    - 9kg yıkama kapasitesi (Kazan hacmi aynı ancak Siemens 8kg iken Profilo 9kg diyor, bunu anlamadım. Belki de motor gücüyle alakalı bir durum.)

PROFİLO'nun "BSH-Bosch-Siemens Home Group" tarafından üretildiğini görünce hiç düşünmeden aldım. Aletin görünür komponentlerinin neredeyse tamamı İkiz kardeşleri olan Bosch ve Siemens ile aynı gibiydi.

memnun musunuz acaba?

kaç yıl garantisi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

memnun musunuz acaba?

kaç yıl garantisi var?

Normalde cihazın genel olarak 3 yıl garantisi var, sadece motoru 10 yıl garantili.
    Montaj için gelen servise 100 TL daha verdim, +4 yıl paketi alıp genel garantiyi 7 yıl yaptırdım.

Cihazdan ben memnunum. Son derece sessiz. Çift kişilik battaniyeyi içine atıp rahatça yıkattırdım. Hatta evdekiler olayı abartmışlar, 2 kişilik battaniyenin yanına tek kişilik battaniye ekleyip yıkamışlar. Buna rağmen makine hiç sorun yaşatmadan battaniyeleri yıkamış.

Bizimkilerin tek sıkıntısı ise eskiden kalma alışkanlıklardan dolayı beyaz çamaşırları ön yıkamalı programda 60-70 derecede haşlayamamak.

• quote:

quote:

memnun musunuz acaba?

kaç yıl garantisi var?

Normalde cihazın genel olarak 3 yıl garantisi var, sadece motoru 10 yıl garantili.
    Montaj için gelen servise 100 TL daha verdim, +4 yıl paketi alıp genel garantiyi 7 yıl yaptırdım.

Cihazdan ben memnunum. Son derece sessiz. Çift kişilik battaniyeyi içine atıp rahatça yıkattırdım. Hatta evdekiler olayı abartmışlar, 2 kişilik battaniyenin yanına tek kişilik battaniye ekleyip yıkamışlar. Buna rağmen makine hiç sorun yaşatmadan battaniyeleri yıkamış.

Bizimkilerin tek sıkıntısı ise eskiden kalma alışkanlıklardan dolayı beyaz çamaşırları ön yıkamalı programda 60-70 derecede haşlayamamak.

anladım,teşekkür ederim cevap için

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan1581

quote:

quote:

memnun musunuz acaba?

kaç yıl garantisi var?

anladım,teşekkür ederim cevap için

Alıntıları Göster
    Cihazı Siemens-Bosch Home grubu ürettiği için bayiden satın aldığınızda Bosch-Siemens dağıtımını yapan Ceva adlı lojistik şirketi evinize getiriyor. Bizim burada kuruluma Bosch-Siemens yetkili servisi geldi, aynı zamanda Profilo'ya da bakıyorlarmış. Tüm Türkiye'de aynı sanırım.

En hoşuma giden yanı şu: Ödemeyi yaptığınız yerde gerekli tüm bilgileri bir kez verip teslimat ve kurulum için tercih ettiğiniz gün ve saatleri veriyorsunuz. Başka hiç bir yeri aramaya gerek yok, sistem tıkır tıkır işliyor. Evinize söz verilen saatlerde teslimat yapılıyor, aradan 1 saat bile geçmeden servis gelip kurulumu yapıyor. Süper hizmet!

• quote:

Cihazı Siemens-Bosch Home grubu ürettiği için bayiden satın aldığınızda Bosch-Siemens dağıtımını yapan Ceva adlı lojistik şirketi evinize getiriyor. Bizim burada kuruluma Bosch-Siemens yetkili servisi geldi, aynı zamanda Profilo'ya da bakıyorlarmış. Tüm Türkiye'de aynı sanırım.

En hoşuma giden yanı şu: Ödemeyi yaptığınız yerde gerekli tüm bilgileri bir kez verip teslimat ve kurulum için tercih ettiğiniz gün ve saatleri veriyorsunuz. Başka hiç bir yeri aramaya gerek yok, sistem tıkır tıkır işliyor. Evinize söz verilen saatlerde teslimat yapılıyor, aradan 1 saat bile geçmeden servis gelip kurulumu yapıyor. Süper hizmet!

Alıntıları Göster
    bu urunun 7 kg lık olanı var mı acaba aynı ozellıkte olan

• quote:

Orijinalden alıntı: celo03

var kardeş var...

PROFİLO 1221 CGTR

bende bu mainayı arastırıyorum günlerdir bilen kullanan varsa söylesin lütfen makina nasıl? üretim yeri neresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

quote:

var kardeş var...

PROFİLO 1221 CGTR

bende bu mainayı arastırıyorum günlerdir bilen kullanan varsa söylesin lütfen makina nasıl? üretim yeri neresi?

Alıntıları Göster
    var kardeş var...

PROFİLO 1221 CGTR

tesekkur kullanan var mı acaba

• quote:

var kardeş var...

PROFİLO 1221 CGTR

tesekkur kullanan var mı acaba

Alıntıları Göster
    candogan hocama sordum

ben olsam bunun yerine cm1000ptr modelini tercih ederdim dedi...

bende daha sonra vazgectim bu cihazdan...

suan cm1000ptr ve samsung WF0804W8E arasında secim yapmaya calısıyorumm....
  • quote:

candogan hocama sordum

ben olsam bunun yerine cm1000ptr modelini tercih ederdim dedi...

bende daha sonra vazgectim bu cihazdan...

suan cm1000ptr ve samsung WF0804W8E arasında secim yapmaya calısıyorumm....

Alıntıları Göster
    Bugün Samsung WF0804W8E Çamaşır Makinesi (8 Kg.Beyaz) 1400 Devir sipariş verdim. Stokta var dediler. Bugün kargoya verilir dediler. Ancak havale onayı bekleniyor yazıyor hala. Yarın gönderirler umarım.

Kargo dahil havale ile 1170,75 TL ödedim.

http://www.tekcarsi.com/urun/samsung-wf-0804-w8e-camasir-makinesi.aspx?ref=akakce&v=1.95.5

• quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

Bugün Samsung WF0804W8E Çamaşır Makinesi (8 Kg.Beyaz) 1400 Devir sipariş verdim. Stokta var dediler. Bugün kargoya verilir dediler. Ancak havale onayı bekleniyor yazıyor hala. Yarın gönderirler umarım.

http://www.tekcarsi.com/urun/samsung-wf-0804-w8e-camasir-makinesi.aspx?ref=akakce&v=1.95.5

Alıntıları Göster
    hocam kesinlikle suanki en iyi f/p ürünü öncelikle hayırlı olsun...

ürün gelince ufak bi inceleme yaparsan cok memnun olurum.

bu ürünle ilgili kafamdaki 2 soru işareti var....

1.sıkma işlemindeki dengelemesi nasıl? bir tam yük birde yarım yükle yükleyip yıkatın sıkma işleminde motoru gözlemleyin...

2. ürünün genel kalitesi nasıl? dayanıklı mı?

• quote:

hocam kesinlikle suanki en iyi f/p ürünü öncelikle hayırlı olsun...

ürün gelince ufak bi inceleme yaparsan cok memnun olurum.

bu ürünle ilgili kafamdaki 2 soru işareti var....

1.sıkma işlemindeki dengelemesi nasıl? bir tam yük birde yarım yükle yükleyip yıkatın sıkma işleminde motoru gözlemleyin...

2. ürünün genel kalitesi nasıl? dayanıklı mı?

Alıntıları Göster
    Bulabildiğim en uygun kargo dahil fiyatlar:

WF1800WPC-930 TL
    WF1802WPC-1040 TL
    WF1804WPU-1130 TL
    WF0804W8E-1170 TL
    WD0804W8N-1620 TL

WD0804W8N modelinde kurutma özelliği de var. Fakat aradaki fiyat farkı ile neredeyse ayrıca bir kurutma makinesi alınabiliyor. Bu sebeple WF0804W8E tercih ettim.

• quote:

Bulabildiğim en uygun kargo dahil fiyatlar:

WF1800WPC-930 TL
    WF1802WPC-1040 TL
    WF1804WPU-1130 TL
    WF0804W8E-1170 TL
    WD0804W8N-1620 TL

WD0804W8N modelinde kurutma özelliği de var. Fakat aradaki fiyat farkı ile neredeyse ayrıca bir kurutma makinesi alınabiliyor. Bu sebeple WF0804W8E tercih ettim.

kurutmalı modeldense bunu almanız hayırlı olmuş. zira bu makine kurutma yaparken yaklaşık 50-60 litr, hatta daha da fazla su harcıyor. ocağınıza incie ağacı dikerdiniz.
  • quote:

kardeş makina geldimi? bak bende alıcam yorumlarını bekliyorum ona göre...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.