Şimdi Ara

PROFİLO BD3058W3VV ;1189TL BOSCH KGE58AW30N FARKLARI ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
5
Favori
22.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: felekman

quote:

Orijinalden alıntı: Hulk48

Bosch KGE58AW30N olandan kullanıyorum, antibakteriyel hava filtresi ve holiday modu(sadece derin dondurucunun çalışması enerji tasarrufu için) var.

Fakat profilo için bu modlar varmı bilemiyorum. Gelince göreceğiz..;)

Ayrıca aynı ürünün SIEMENS KG58EDW30N olanı piyasada +600TL fazla iken böyle küçük detaylar çok da gerekli değil bana göre fiyat-performans ürününde.

bizim buzdolabı dün geldi. saat 16:00 da teslim edildi. saat 17:30 da profilo servis gelip kurdu hemen. soğutma performansı gayet iyi. servis üstü 4 derecede çalıştırdı kurulum yaparken aynen öyle devam ediyor. arka duvarda çok çok hafif karlanma yaptı ama onu eritiyor kendi kendine. ürün görünüş olarak da çok güzel. genişliği bana ilaç gibi geldi. rafları ve iç dizaynı harika. herşey kalite. koku problemi filanda yok. sessiz ultra sessiz diyebilirim. çalışıyor mu acaba diye kulak dayıyorum ancak çok dikkatli dinlersem duyabiliyorum.

Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanırsınız inş..:)
    Bizimkide yola çıkmış dün bugün izmirdeymiş akşamüstü veya yarın sabah gelir inş.

Dediğiniz şekilde boch markalı olanını kullandığım için biliyorum çok memnun kaldığım bir ürün.
    Annemlerde memnun kalırlar inş. çünkü fazla övdüm ürünü no-frost aldırmamak için..:P

Hayırlısı diyelim.

Ayrıca dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama mesaj saatiniz:16:16:16 benim dikkatimi çekti turturması zor bir olasılık..:D

• quote:

quote:

quote:

Bosch KGE58AW30N olandan kullanıyorum, antibakteriyel hava filtresi ve holiday modu(sadece derin dondurucunun çalışması enerji tasarrufu için) var.

Ayrıca aynı ürünün SIEMENS KG58EDW30N olanı piyasada +600TL fazla iken böyle küçük detaylar çok da gerekli değil bana göre fiyat-performans ürününde.

bizim buzdolabı dün geldi. saat 16:00 da teslim edildi. saat 17:30 da profilo servis gelip kurdu hemen. soğutma performansı gayet iyi. servis üstü 4 derecede çalıştırdı kurulum yaparken aynen öyle devam ediyor. arka duvarda çok çok hafif karlanma yaptı ama onu eritiyor kendi kendine. ürün görünüş olarak da çok güzel. genişliği bana ilaç gibi geldi. rafları ve iç dizaynı harika. herşey kalite. koku problemi filanda yok. sessiz ultra sessiz diyebilirim. çalışıyor mu acaba diye kulak dayıyorum ancak çok dikkatli dinlersem duyabiliyorum.

Bizimkide yola çıkmış dün bugün izmirdeymiş akşamüstü veya yarın sabah gelir inş.

Dediğiniz şekilde boch markalı olanını kullandığım için biliyorum çok memnun kaldığım bir ürün.
    Annemlerde memnun kalırlar inş. çünkü fazla övdüm ürünü no-frost aldırmamak için..:P

Hayırlısı diyelim.

Ayrıca dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama mesaj saatiniz:16:16:16 benim dikkatimi çekti turturması zor bir olasılık..:D

valla hiç dikkat etmeden yazmıştım. bu arada yıllık tüketimi 292 kwh dolabın, oran orantı ile bir hesaplama yaptım. bir yılda 100 tl lik bir elektrik harcıyor. size de hayırlı uğurlu olsun. bence no-frost dönemi benim için bitmiştir. dolap gayet iyi. beğendim. gün geçtikçe de dolduruyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlısı diyelim.

valla hiç dikkat etmeden yazmıştım. bu arada yıllık tüketimi 292 kwh dolabın, oran orantı ile bir hesaplama yaptım. bir yılda 100 tl lik bir elektrik harcıyor. size de hayırlı uğurlu olsun. bence no-frost dönemi benim için bitmiştir. dolap gayet iyi. beğendim. gün geçtikçe de dolduruyoruz.

Alıntıları Göster
    Bende almak istiyorum.N11 de1.247,00 TL 100 tl indirim ve 111 TL wordpuan var ve ayrıca 22 tl indirim kuponu ile 1014 TL geliyor.Naıl sizce alınır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

Bende almak istiyorum.N11 de1.247,00 TL 100 tl indirim ve 111 TL wordpuan var ve ayrıca 22 tl indirim kuponu ile 1014 TL geliyor.Naıl sizce alınır mı ?

Alıntıları Göster
    Beyler bu ürünün BOSCH olan modeli nedir ? Tüm mutfak BOSCH
  • serseri26 S kullanıcısına yanıt
    22TL indirim kuponu nasıl oluyor?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Başlıkta yazıyor zaten:)) Güncel model KGE58DW30N oldu Bosch'ta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

22TL indirim kuponu nasıl oluyor?

Sanırım herkese otomatik tanımlanan bir kupon.Benim hesabımda vardı.Ama ben gittigidiyordan aldım.Ayni ürün 1169 TL 100 tl indirim kuponu 100 tl word puan 969 TL geliyor.Ayrıca bana özel 1000 tl üzeri 40 TL wordpuanıda sayarsak 929 Tl geldi :)
  • serseri26 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi herkese tanımlı bir kuponmuş, siparişi verirken gördüm ve kullandım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3K4NS1Z

profilo BD3058W3VV gönül rahatlıgıyla alabılırsınız mükemmel bir dolap sesi sogutması harika stabil calısan bir dolap enerjısı tasarrufuda cok guzel .aynı ozellıktekı farklı markalara fazla para vermeyın.dolabın ıcındekı cekmecedekı sakladıgımız meyvelerı 10 gun sonra bıle taptaze yıyebılıyoruz.

kısaca fıyat performans ürünü kacırmayın

Hocam parmak izi kalıyor mu bilgin var mı ?
  • Melon41 M kullanıcısına yanıt
    kardeşim kalmıyor parmak izi zaten bu dolaplar 2014 te üretilmeye başlandı yeni seri yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Beyler bu ürünün BOSCH olan modeli nedir ? Tüm mutfak BOSCH

BOSCH KGE58DW30N bunun bosch modeli. tek farkı 2 çekmece fazlası ve tatil modu var. 1900 tl teknosa fiyatı. ben profiloyu 1350 tl ye aldım. 550 tl fazla biraz daha oda bosch faktörü. linkte teknosadaki low-frost modelleri mevcut. bilmeyenler için low frost nedir? LowFrost: Daha az karlanma sayesinde daha az buz çözdürme işlemine ihtiyaç duyar. Zaman ve enerji tasarrufu sağlar. Sebze meyvelerinizin sucuk salam gibi et ürünlerinin no frost sistemde görülen kuruması ve katılaşıp renk değiştirmesi problemini önler.

http://www.teknosa.com/urunler/115019031/siemens-kg58edw30n-508-lt-beyaz-buzdolabi

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/BOSCH-KGE58DW30N-A---Enerji-S%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1-508-lt-LowFrost-Buzdolab%C4%B1,103452,465709,1351703.html?langId=-14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felekman -- 11 Mart 2015; 15:22:25 >

• felekman kullanıcısına yanıt
    Bunun INOX' u veya siyahı yokmu hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 11 Mart 2015; 15:26:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melon41

quote:

profilo BD3058W3VV gönül rahatlıgıyla alabılırsınız mükemmel bir dolap sesi sogutması harika stabil calısan bir dolap enerjısı tasarrufuda cok guzel .aynı ozellıktekı farklı markalara fazla para vermeyın.dolabın ıcındekı cekmecedekı sakladıgımız meyvelerı 10 gun sonra bıle taptaze yıyebılıyoruz.

kısaca fıyat performans ürünü kacırmayın

Hocam parmak izi kalıyor mu bilgin var mı ?

parmak izi asla kalmıyor. ürünün dış yüzeyi çok güzel. biz servisin tavsiyesi üzerine karbonatlı su ile çalıştırmadan önce sildik bi kaç gün sonra da normal ıslak bezle sildik. şimdi ise sessiz sessiz çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Bunun INOX' u veya siyahı yokmu hocam ?

var elbette siemens bosch ve profilo hepsini paylaşıyorum. 508 litre hepsi de

http://www.teknosa.com/urunler/115019030/siemens-kg58edl30n-508-lt-inox-buzdolabi

http://www.teknosa.com/urunler/115019022/bosch-kge58dl30n-508-lt-celik-gorunumlu-buzdolabi çelik görünümlü imiş. demek ki inox bu :D

• quote:

kardeşim kalmıyor parmak izi zaten bu dolaplar 2014 te üretilmeye başlandı yeni seri yani

Hatlar karisti:) profilo olanda gri inox ya da adi herneyse:)) kodu nedir beyler? Parmakizi olmuyordur umarim. Bir de profilodan 6 prprogramli bulasik mak. Aldim renk tonlari farkli olmaz herhalde degil?
  • Low frost hakkında hiç bilgim yok. No frosta göre artı ve eksileri neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 11 Mart 2015; 22:23:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melon41

quote:

Hatlar karisti:) profilo olanda gri inox ya da adi herneyse:)) kodu nedir beyler? Parmakizi olmuyordur umarim. Bir de profilodan 6 prprogramli bulasik mak. Aldim renk tonlari farkli olmaz herhalde degil?

Alıntıları Göster
    @Melon41
    aradığınız model:BD3058L3VV
    Parmak izleri gerçek inox'ta oluyormuş diye biliyorum. Bunlar gerçek inox olmadığından dert etmenize gerek yok. İnox görünümlü diye geçiyor zaten:))

@ali222
    BSH grubu içinde no-frostla kıyaslarsak:
    low-frost daha ucuz, daha sessiz, daha az enerji tüketir, elektrik kesintilerinde nerdeyse 2 kat fazla dayanır, aynı boyutlarda daha fazla net hacim verir, statik olmasından arıza riski daha düşüktür ve en önemlisi soğutucu kısmında nemli soğutma yaptığından gıdalar daha uzun süre taze kalır. Low-frostun 2 önemli dezavantajı var. İlki derin dondurucusundaki karlanmayı ortalama senede 1 temizlemek gerekir(nemli bölgelerde sayı artabilir), ikincisi soğutucu kısmında raflar arası sıcaklık farkı vardır.

• **cyborg** * kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Teşekkürler bilgi için
    izmir gibi nemli bölgeler icin low frost tavsiye etmiyorlar, ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

izmir gibi nemli bölgeler icin low frost tavsiye etmiyorlar, ne dersiniz ?

merhaba,

Arkadaşlar ben de bunu merak ediyorum, acil buzdolabı almam gerekiyor. Arçelik buzdolabım bozuldu 600 TL masraf çıktı, buzdolabı da 9 senelik olunca yenisini alayım diyorum. Şuan buzdolabım yok. Low frost konusunda tek kuşkum İzmir gibi sıçak yerlerde performansı nasıl olur? Yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim.

sağlıcakla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.