Şimdi Ara

PROFİLO BD3058W3VV ;1189TL BOSCH KGE58AW30N FARKLARI ??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
5
Favori
22.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BD3058W3VV profilo modeli n11 1518 tl kupon ve puan ile 1418 tl ye geliyor ne diyorsunuz alınır mı ?
  • Ereyonda da 50 tl world puan ile 1365 tl ye geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademtulu

Bu buzdolabini Yaklasik 1aydir kullanmaktayim. Ancak şöyle bir durum söz konusu, dolabın içi arka kısmı karlanma yapıyor. Aldiktan bir hafta sonra servisi çağırdım. Bunun normal oldugunu söyleyip gitmişler eşime. Sizdede bu durum mevcutmu acaba? PROFİLO  BD3058W3VV ;1189TL BOSCH KGE58AW30N FARKLARI ???

Dostum cihaz Lowfrost ve karlanma yapması normal.

• PROFİLO BD3058W3VV buzdolabını üst kısmının ısı ayarı olmadığını söyleyen arkadaşlar var bazı arkadaşlar da yazın 4 kışın 6 dereceye ayarlandığını söylüyor. Bu işin aslını kullanan arkadaşlar açıklayabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmengi kullanıcısına yanıt
    üstte var, altta yok.
    bu model alttan donduruculu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felekman

quote:

Orijinalden alıntı: ferfecir06

http://www.istanbulbilisim.com.tr/bd3058w3vv-profilo-buzdolaplari-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,50002.html?ref=akakce&v=0.69.5#TabPanelStart

Arkadaşlar çok acil buzdolabı ihtiyacım var. Bugün yarın alacağım. 1200 TL ücretsiz kargo alınır mı? Ayrıdca çamaşır makinasıda almam lazım. O nedenle ikisinin toplamı 2000 i geçmemeli. Yorumları okudum, kullananlar memnun gibi. Ne dersiniz.

Birde bu fiyatlar ne kadar değişken. Bimeksde 1599, başka yerde 1200, mağzaları tek tek gezdim.Ankarada, antares,foruma baktım. Ama çok değişken fiyatlar.Tavsiyeleriniz bekliyorum. 1-2 gün içinde almam şart.

bence alınır ben kullanıyorum. çok mantıklı bir tercih. bu arada buzdolabı belgeseli izlerken yeni öğrendim. low frost buzdolapları çok daha uzun ömürlü oluyorlar. No-frost ise daha kısa ömürlü imiş.

Alıntıları Göster
    belgeselin adı ne hocam?

• Merhaba dostlar. ikisi ayni uretim tesisinde cikiyor. kalite olarak profilo bi tik altta gibi gorunse/gosterilse de birebir ayni ürünler. ve bir buzdolabinda yaklasik 500 lira fiyat farki oynuyor. benim soracagim soru ise ozellikle servisin profilo ile pek ilgilenmemeleri hep boyle sikayet okudum.

Buzdolabı
    Bosch KGN76AI32N 4900
    Profilo BD3176I3AN 4500

Çamaşır
    bosch wat28480tr 2500
    profilo cmg140dtr 2090

Bulaşık
    Bosch SMS44DI00T 2200
    Profilo BM4285EG 1800

ayrıca bu makineri kullanıp memnun olan olmayan yorum yaparsa cok makbule geçer. simdiden teşekkür.
  • Dolaptan memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.