Şimdi Ara

Profilo BD3157W2NN kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Profilonun BD3157W2NN modelli no-frost buzdolabı hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

http://www.profilo.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/beyaz-e%C5%9Fya/buzdolaplar%C4%B1-ve-derin-dondurucular/buzdolaplar%C4%B1/BD3157W2NN.html?source=browse

Aynı modelin bosch ve siemens karşılaştırdığımda içindeki düğmelere kadar aynı. Teknosa'da şu anda 1299 TL alınabilir mi?

Teşekkürler.

• Bende almayı düşünüyorum acaba buzluk kısmının alt tarafta olmasının dezavantajı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dejavu14 D kullanıcısına yanıt
    Ürünü aldım Teknosa'dan 1299 TL Haramidere mağzasından. Bu fiyata'da başka biryerde bulamadım. Kombi tipi kullanımı rahat diye düşünüyorum. Henüz kurulum yapılmadı kasımda kurulumu yapacaklar ama güzel dolap. Teknik özelliklerinden pek anlamadığım için öncelikle candoğan beyin fikirlerini almak istedim. Linkdeki siemens buzdolabi ile pek bir fark göremedim.

http://www.kliksa.com/urun/siemens-kg57nvw20n-a-459-lt-kombi-tipi-no-frost-buzdolabi/980001596?utm_source=cimri&utm_medium=comparison&utm_campaign=listing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den1905 -- 9 Ağustos 2014; 9:36:19 >

• Ayni dolabı bende düşünüyorum profilo low frost bd3058w3vv 1300

Bd3157w2nn sanırım bir üst modeli no Frost 1500
    Can doğan bey bd3058 i onermis acaba bu modeli de onerir mi aradaki fark ne

• Low frost çok araştırdım almamaya karar verdim. Yıllık elektrik tüketimini karşılaştırdık bir bayi'de yıllık farkı 25 TL. Bosch bayisine dedim ki dolap kendini 5 yılda parasını çıkartıyormuş diye, bu palavrayı kim ortaya iyi sallamış dedi. Durum bu olunca'da Teknosa'dan belirttiğim dolabı aldım. Kasım da test edicez kısmetse.
  • [DHTUBE=]kullanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • den1905 D kullanıcısına yanıt
    Konuyu hortlaticam ama memnunmusunuz urunden?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Electrolux EWF1294BW (PROBLEM)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Memnunum gerçekten. Dikkat ettiğim nokta meyve ve sebzeler çok uzun süre taze kalıyor. içide oldukça geniş.
  • den1905 D kullanıcısına yanıt
    Bende profilo Bd3157w2nn sipariş verdim umarım pişman olmam fiyat 1609₺ yarın teslim edilecek

İlk başta bd3058w3vv sipariş verdim ürün geldi ama çok büyük olduğu için merdivenlerden çıkmayacağını söyledi lojistik firma ve iade edildi

• Hayırlı olsun. Modelden çok memnunum. Sebze ve meyveler çok uzun süre dayanıyor. Umarım sizde memnun kalırsınız.
  • hocam memnunmusunu Bd3157w2nn buzdolabımdan
  • mussti19 kullanıcısına yanıt
    Elektronik cihaz şans işi hocam biz memnunuz içi geniş ıvır zıvır aparat yok sade ve kullanışlı. Yanlış hatırlamıyorsam 139TL ye garantisinide uzattım 2023 e kadar

Eski buzdolabında 80-90 lira elektrik faturası geliyordu bu dolap ile 50- 55 liraya düştü, hem sessiz hem tasarruflu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.