Şimdi Ara

PROFİLO BM6224 - BM6284 KULLANANLAR İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Profilo 6224 modelini almayı düşünüyorum. www.guzelevim.com da kargo dahil 920 TL'ye buldum.
    Kullananlar arkadaşlar tavsiye eder mi? Hassas yıkama özelliği gerçekten iyi mi?
    Filtresinin plastik olması olumsuz bir durum yaratıyor mu? Bazı modeller ıslak bırakıyormuş, Kurutması yeterli mi?

Yardımcı olursanız sevinirim..

• Valla konusu açılmışken @candoğan üstada sormak isterim, siemens in 6 programlı komple çelik olan bir modeli var 26m882 olması lazım sizce profilo nun beyazı mı yoksa siemens in çeliği mi ?? yani düşündüğümde 10 yıl kullanıcam aşağı yukarı. 300 lira fark verip iyisini mi almak lazım ??
  • 6224 modelinden vazgeçtim. 3 programlı modelini alacağım:

Profilo BM3120EA
    Bosch SMSE02TR
    Siemens SN23E200TR

bunun nedeni; 6224 modelini tercih etmeme neden olan hassas 40 derece ve hızlı 45 derece fonksiyonlarını şu an kullanmayı düşünmediğimdir. hızlı 45 derece 29 dakikada yıkıyormuş ve kurutmuyormuş. benim kullanmayacağım bir özellik. 3120 modelinde hiçbir modelde olmayan 55 dakikada 65 derece yıkama fonksiyonu var. bu benim için yeterli. elektrik tüketimi de 1.3kw, yani fena değil. eko 50 modu da 195 dakikadan daha az olsaymış daha iyi olacakmış ama bu şekilde.

sadece beni düşündüren 6224'ün tabanı çelikken, 3120'nin tabanının plastik olması. sırf tabanı çelik diye 300 TL daha fazla para verilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatofist -- 2 Temmuz 2012; 9:48:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.