Şimdi Ara

a101 9 kg çamaşır makinesi seg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.hepsiburada.com/seg-scm-9100-a-9-kg-1000-devir-camasir-makinesi-p-HBV00000FJ2ZU?magaza=umutcanticaret&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=194&wt_pc=cimri.c.194.pc

arkadaşalar herkse merhabalar evdeki makine perte çıktı hurdaya sattım 60-tl ye a101 9 kg çamaşır makinesi seg  şimdi aralıksız araştırıyorum en ucuz makinayı a101 den buldum 9 kg seg üstteki linkte internet fiyatı belli hemen a101 den tanıdıklara haber verdim parasını bıraktım satışa açılır açılmaz hemen 1 adet ayıracaklar hem 9 kg hem de oldukça ucuz bulabilirsem 2 3 adet alacağım karla satıp aldığım makinanın fiyatına daha da ucuza getireceğim yalnız bu makine öyle böyle ucuz değil türkiye de bu fiyata 9 kg makina bu fiyata çok zor bulunur markalı olarak bu ürün sizce nasıl fiyatına göre

• Yapay Zekanın Yanıtı

A101 SEG 9 kg Çamaşır Makinesi: Yorumlar ve Özellikler

A101'in SEG markalı çamaşır makineleri, uygun fiyatları ve çeşitli özellikleriyle dikkat çekiyor. Özellikle SEG 9 kg çamaşır makinesi, geniş kapasitesi ve enerji verimliliğiyle öne çıkıyor. İşte bu model hakkında bilmeniz gerekenler:

Yorumlar:

A101 SEG 9 kg çamaşır makinesi kullanıcı yorumlarına göre genel olarak olumlu değerlendirmeler alıyor. Kullanıcılar, makineyi sessiz çalışması, güçlü yıkama performansı ve kullanıcı dostu arayüzünden dolayı beğeniyor. Ayrıca, uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Özellikler:

• 9 kg yıkama kapasitesi
    • 1000 devir sıkma hızı
    • A++ enerji verimliliği
    • 15 yıkama programı
    • Gecikmeli başlatma ve çocuk kilidi gibi özellikler

SEG Çamaşır Makinesi Nasıl Kullanılır?

SEG çamaşır makinelerini kullanmak oldukça kolaydır. Makinenin kontrol panelindeki talimatları izleyerek istediğiniz yıkama programını seçebilir, sıcaklık ve sıkma hızını ayarlayabilirsiniz. Çamaşırlarınızı tamburun içine yerleştirdikten sonra deterjan ve yumuşatıcıyı ilgili bölmelere eklemeniz yeterlidir.

Diğer Modeller:

A101'de SEG markası altında 9 kg haricinde farklı kapasite ve özelliklere sahip başka çamaşır makinesi modelleri de bulunuyor. Örneğin;

• SEG SCM 1012 A+++ 10 kg 1200 devir çamaşır makinesi
    • SEG SCM 9100 A++ 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi

Bu modeller, ihtiyacınıza ve bütçenize en uygun seçeneği belirlemeniz için daha fazla seçenek sunuyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • üzücü

• Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt

neden hocam ? ne alaka

• boş verin...

• Vestel grubu makinelerde özellikle 8-9-10 kg'lık makinelerde sıkmaya geçememe programı bitirememe sorunları var dengesiz yük kontrolü hatalı çalışıyor.Onun yerine A101'de satılan arçelik üretimi flavel'a

bakın.

• Merhabalar,

Bu makineye 3 bin lira para verirseniz gerçekten üzücü olur.

https://www.hepsiburada.com/profilo-cmu12t90tr-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-HBCV00000DP5VI

https://www.hepsiburada.com/profilo-cga242x1tr-a-9kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-HBV00001CEDIZ

Fiyat farkını karşılayabilirseniz bu iki makineden biri sizin için daha iyi olacaktır. CGA242X1TR modelinin ekstrası 4 adet sık karşılaşılan leke seçimi yapabilmeniz. Kalite olarak bahsettiğiniz makineden daha iyi olduğu kanaatindeyim. Kolay gelsin.

Hocam bütçe yok evdeki çamaşırlar birikti bu fiyata başka 9 kg a++ makina yok neden öyle dediniz ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 12 Ekim 2021; 22:3:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sordum ellerinde kalmadığını söylediler 9 kg modeli hiç yok 7 kg olanı zaten almak istemiyorum benim alacağım çokmu kötü gerçekten fiyatı kadar iş yapsa yeter artar bana

• biostrike kullanıcısına yanıt

Benim alacağım makina a++ 9 kg ve fiyat olarak 2,100 tl aradaki fiyat farkı çok fazla aşırı fazla

• berke_17. kullanıcısına yanıt

"bulabilirsem 2 3 adet alacağım karla satıp aldığım makinanın fiyatına daha da ucuza getireceğim"

Haa onun için diyorsanız ekmek çıkar diye düşündüm ondan

• Çıkmadı sanırım...

• hocam 3000 vermişken 200 300 daha verip internetten profilo alın bosch kalitesinde hem

• almadıysanız makinayı şöyle bir kampanya var hocam

a101 9 kg çamaşır makinesi seg
  • Alan oldu mu acaba? Makine lazım evdeki makine bozuldu çok kararsız kaldım....

• qzerty kullanıcısına yanıt

ben alalı epeyce oldu oldukça memnunum hızlı yıkamada bile 10 numara sonuçlar veriyor garanti süresini de 7 yıla çıkardık 4 4 lük cihaz bana göre

• berke_17. kullanıcısına yanıt

hangisini almıştınız.?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.