Bildirim
PROFİLO BULAŞIK MAKİNESİ TABLETİ ATIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djx -- 9 Eylül 2010; 0:32:46 > -
servis çağırın derim. -
Profilo uzmanı Candoğan Bey' e danışın. -
Ben Bosh makinada tabletti detarjan gözüne koymuyorum .Kuran servis öyle dedi... -
Tablet büyükse kapağı sıkıştırıyor olabilir tableti içeri koymayı deneyin program bitince kapak açıksa tablettendir, eğer yine oluyosa servisi çağırmakta fayda var. -
Merhabalar, probleminizi tam anlayamadım. Benim anladığım kadarıyla deterjan haznesinin kapağı açılmıyor. Bunun sebebi beyin ile deterjan bölmesi arasındaki mekanik aksamda olan problemden veya deterjan hazne kapağına yabancı madde sıkışmasından meydana gelir. Makinenin modelini yazarsanız daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım. -
candogan bey
Profilo BM4000E Modeli bu Makinanın deterjan bölmesine tableti koydum makina çalışıp işi bitince kapağını açtığımda tableti hic kullanmamış aynen koyduğum gibi duruyor daha öncelerde bu sorun olmadı hiç yanı sadece su ile yıkamıs zannedersen ilk yıkama ön yıkamadır ana yıkamada acılır yere dusmesı lazımkı suya temas edıp erısın yada kapak acılsınkı suyla temas etsın.Ama yıkama bitince ya makinanın içinde kalıyo yada tablet gözünde acaba biryerde tıkanmamıvar anlamadım TŞK.
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Merhabalar, probleminizi tam anlayamadım. Benim anladığım kadarıyla deterjan haznesinin kapağı açılmıyor. Bunun sebebi beyin ile deterjan bölmesi arasındaki mekanik aksamda olan problemden veya deterjan hazne kapağına yabancı madde sıkışmasından meydana gelir. Makinenin modelini yazarsanız daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım.
-
sorunu cözdüm filitreyi temizledim tablet sorunu bitti ok
quote:
Orijinalden alıntı: djx
candogan bey
Profilo BM4000E Modeli bu Makinanın deterjan bölmesine tableti koydum makina çalışıp işi bitince kapağını açtığımda tableti hic kullanmamış aynen koyduğum gibi duruyor daha öncelerde bu sorun olmadı hiç yanı sadece su ile yıkamıs zannedersen ilk yıkama ön yıkamadır ana yıkamada acılır yere dusmesı lazımkı suya temas edıp erısın yada kapak acılsınkı suyla temas etsın.Ama yıkama bitince ya makinanın içinde kalıyo yada tablet gözünde acaba biryerde tıkanmamıvar anlamadım TŞK.
quote:
Merhabalar, probleminizi tam anlayamadım. Benim anladığım kadarıyla deterjan haznesinin kapağı açılmıyor. Bunun sebebi beyin ile deterjan bölmesi arasındaki mekanik aksamda olan problemden veya deterjan hazne kapağına yabancı madde sıkışmasından meydana gelir. Makinenin modelini yazarsanız daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım.
-
Deterjan kapağı açıldığı halde tablet düşmüyor ve kalıyorsa mutlaka üst sepetin altındaki püskürtme kolunu da söküp temizleyin. Sökmek için kolun altındaki plastik somunu elle gevşetin, pervane komple çıkacaktır. Deliklerinin hepsinin açık olduğundan emin olun. Aksi taktirde yıkama performansı da önemli ölçüde düşer. -
quote:
sorunu cözdüm filitreyi temizledim tablet sorunu bitti ok
quote:
candogan bey
quote:
Birkaç denemeden sonra sorunun çözülüp çözülmediğine karar verin.
Filtre ve tablet gözü arasında ki ilişki olduğundan emin olun.
-
Aynı sorun bende de 4-5 kez oldu. Makinam Bosch SMS53M02EU. Yıkama bittiğinde makinanın kapağını açtığımızda tablet deterjan bölmesinde biraz erimiş şekilde duruyordu. Makina sadece suyla yıkamış. Tam bilmiyorum ama yıkama başlayıp 5-10 dakika sonra açılacağına deterjan bölmesi; yıkama bitimine 5-10 dk kala açılıyor herhalde. Servisi aradık. Deterjan bölme kapağını yavaş kapatın, fazla bastırmayın dediler. Sorun yoktur mehtemelen dendi. 15-20 yıkama sonrasında tekrar oldu. Sürekli de olmadğı için servisi de aramadık. Öyle olunca tekrar çalıştırıyoruz makinayı. Yaklaşık 1,5 yılda 4-5 kez oldu. Tabandaki fitreyi 30-40 günde bir temizliyoruz ama; üst sepetin altındaki püskürtme kolunu hiç temizlememiştim. Bakalım bir de öyle yapalım belki çözüm olur.
-
Tableti bıçakla ortadan ikiye bölüp iki parça olarak makinaya koyunuz...Daha etkili olur...Bizim evde genellikle böyle yapıyoruz......Az bulaşıkta ise yarım tablet koyuyoruz....Çok temiz yıkanıyor....Deneyip sonucu yazarsanız arkadaşlara faydanız olur..Saygılarımla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 21 Eylül 2010; 19:12:47 > -
mediamarkt ta beyaz eşya reyonu görevlisi 6 program ve üstü olan bulaşık makinelerinde tablet kullanmanın mantıklı olduğunu ama 1-6 program arası makinelerde tabletten alınan performansın %50den düşük olduğunu söylemişti.
6 programdan yüksek makinelerde tablet için ayrı program olduğunu, diğer makinelerde tuz ve deterjanı ayrı ayrı koymak gerektiğini söyledi.ne kadar doğrudur bilmem -
Sanırım yetkili kişi Bosch'taki auto 3in1 ve Electrolux, Miele, Arçelik ve Ariston gibi firmalarda olan tablet tuşundan bahsetmiş. Ancak doğru bir açıklama değildir. Tablet kullanımı için eko, yoğun ve auto programlar en ideal programlardır. Makinenin tablete uyarlanmasını kullanıcı kendisi de kolayca yapabilir. 2 programlı, hatta ben gibi 11 senelik bulaşık makinesi sahipleri de böylece problemsiz tablet kullanabilir. -
quote:
merhaba candoğan bey,
90 adetlik bulaşık deterjanı tableti kampanyalı fiyat olduğu için alacağım ama forumda bayat tablet diye tabir okudum,
tabletlerin kullanma süresiyle alakalı bir süre var mı acaba -
Benzer bir durum benim makinemde de mevcut tablet kapağı bazen açılıyor uzun programda ise hiç açılmadan kalıyor, bu halde tablet kapağını açtığımda gözün içi suyla dolmuş tablet içeride çözünmüş jel kıvamında kalmış oluyor bu neden olabilir?
-
Tablet kapağını açmama sebebi biriken kir ve pas nedeniyle olabilir (deterjan kutusu).
İçerisine su dolması ise kapak contası yüzünden.
Dedex55 Easy Tabii Ki DeyoutubeBulaşık Makinesi deterjan gözü arızalı olanlar videoda anlattığım şekilde deterjanlarını makinelerinin içine koyarlarsa hiçbir sorun yaşamadan güzel bir yıkama ve kurulama elde edebilirler. Genelde bulaşık makinelerimizin deterjan gözleri çabuk arızalanıyor. Böyle durumlarda kullanıcılar bulaşık makinesi deterjanlarını direkt olarak içine atıyorlar. Oysa ki bu çok yanlış bir uygulama. Her programda deterjan direkt olarak makine içine alınmadığı için bu tarz uygulamalar bazı programlar için çok yanlış ve bulaşıkların iyi yıkanmamasına, iyi durulanmamasına sebep olmaktadır. Detaylar videomda. #nasılyapılır #doğrusu #bulaşıkmakinesi #kendinyaphttps://www.youtube.com/watch?si=hf1hvfoXOio9qNBX&v=U8gGHpYci8Y&feature=youtu.beDedex55 Easy Tabii Ki DeyoutubeBu videomda herkesin merak ettiği bir konuya el attım. Bulaşık makinelerinde kullanılan deterjanlar makinenin içerisine, kapak açılarak ne zaman düşer? Deterjan kapağının açılma anını görmek isteyen bir çok kişinin olduğuna eminim ama ıspatla derseniz ıspatlayamam. Foto kapan yerleştirerek serengiti düzlüklerindeymişiz gibi bu anı yakaladım ve ölümsüzleştirdim. Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. #keşfet #nasıl #püfnokta #teknoloji #fotokapan #bulaşıkmakinesi #pratikbilgiler Ayrıca; bulaşık makineleriyle ilgili çektiğim tüm videoların linki https://youtube.com/playlist?list=PLYBThqC_Tx5NB8v9E1C2a4RIoh-QXWiG1 Çamaşır makinesi videolarım https://youtube.com/playlist?list=PLYBThqC_Tx5PF8eDjjVHdeHeTfmry43XZhttps://www.youtube.com/watch?si=HdXlt0eEWcMLSvqS&v=XiLXeqGMyZQ&feature=youtu.beDedex55 Easy Tabii Ki DeyoutubeBulaşıık makinesi deterjan kalıntısı olması, deterjanın tam erimemesi, deterjan gözünün kapağının erken açılması, parlatıcı sızması, bulaşık makinesinin parlatıcısının erken bitmesi, parlatıcı kaçağı gibi bir çok sorunun belki de çözümü olabilecek bir video ile yine sizlerleyim. Kısa ve faydalı bir video oldu diyebilirim. Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. #bulaşıkmakinesi #tamir #keşfet #bakım #temizlikhttps://www.youtube.com/watch?si=4T8awsMxtLNnfKwv&v=5nx6rZG_d4I&feature=youtu.be
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- lg çamaşır makinesi yorumları
- derin dondurucu kaç dakikada bir çalışır
- beyaz eşya kurulum süresi
- 9 kiloluk çamaşır makinesinde sıkma devri kaç olmalı
- profilo ve bosch aynı mı
- en iyi buzdolabı markası
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi derin dondurucu
- toshiba nerenin malı
- en iyi çamaşır makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X