Şimdi Ara

profilo cm 1000ptr çamaşırları deliyor, bulaşık mak. ise tam anlamıyla yıkayamıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    13ay evvel alınan çamaşır makinemiz çamaşırların üzerinde minik delikcikler açmayı pek sever oldu.
    daha önce, aynı dönemde alınan profilo bulaşık mak. bardaklarda bıraktığı lekeler ve bulaşıkların kirden arındırılıp dizilmesine rağmen tam temizliği sağlayamadığı için çağırdığımız servis elemanı, makinenin su-tuz ayarına bakıp çalışmasının normal olduğunu, çamaşır mak. içinse bileğine kadar geçirdiği ince bir çorap ile tamburun iç kısmını kontrol edip fabrikasyon bir hatanın olmadığını söylemişti.
    fakat her iki makineden de verim alamıyoruz, şikayetlerimiz aynen devam etmekte.
    sizce yapmamız gereken nedir? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: slaghoopal

merhaba arkadaşlar,
    13ay evvel alınan çamaşır makinemiz çamaşırların üzerinde minik delikcikler açmayı pek sever oldu.
    daha önce, aynı dönemde alınan profilo bulaşık mak. bardaklarda bıraktığı lekeler ve bulaşıkların kirden arındırılıp dizilmesine rağmen tam temizliği sağlayamadığı için çağırdığımız servis elemanı, makinenin su-tuz ayarına bakıp çalışmasının normal olduğunu, çamaşır mak. içinse bileğine kadar geçirdiği ince bir çorap ile tamburun iç kısmını kontrol edip fabrikasyon bir hatanın olmadığını söylemişti.
    fakat her iki makineden de verim alamıyoruz, şikayetlerimiz aynen devam etmekte.
    sizce yapmamız gereken nedir? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

bulasıkm makınesını makıne temızleyıcı deneyerek temızleyın.filtrelerı pervanelerını de.parlatıcı yerıne sırke koyun ayarını bıraz yukseltın.su kıreclı ıse tuz kullanın.tablet le beraber camasır suyuda kuyum bır mıktar. çamasır makınesının ıse köruk une bakın capak mapak varmı dıye.makıneye körugunu zorlamayacak kadar camasır koyunuz.7 -7,5 kg.hassas textıllerde 800 600 deviri kullanın .

• Şişire şişire bitiremedikleri profilo (bosh).
  • delinen camasırınız ne acaba? tişört falansa normal hocam bütün makinalar artık deliyo yani artık aldırmıyorum bende...

zaten artık su devirde ne kaliteliki....???
  • Delmesi normal değil benim kötü arçelik 3320 bile delmiyor.Dostum sen kazana nne biliyim böyle pamuk filan al eline etrafında gezdir özellikle kazan içindeki çıkıntıların etrafında oralarda bi parça vardır hep denk gelip koparıyordur..İşte Vestel arçelik grubundan bazen iyi ürünler çıkabildiği gibi bosch grubundanda böyle sorunlu ürün çıkabiliyor demekki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opt

Şişire şişire bitiremedikleri profilo (bosh).

Hala şişiriyorlar ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Hala şişiriyorlar ama

Dolandığım çoğu konuda rastlıyorum sana dostum baya geniş bir ilgi alanın var benim gibi...Neyse şişirmelerinin sebebi daha az problem çıkartması sanırım...Ama İnsan gözünü kapayıp ariston indesit altus vestel arçelik gibi markaları özellikle çamaşır makinasında almak istemiyor..Çünkü bir buzdolabı gibi değil aktif parçası daha fazla...Mesela samsungun alt modelleri çok önerilmiyor..12 kg lık modeli inceledim gayet hoşuma gitti..Aristonu da inceledim her ne kadar hakkındakileri okusamda..Mesela o tüm dijital ekran sistemiyle birlikte açılıp kapanan kapağı bana manasız geldi...İlerde direk problem çıkarabilecek bi sistem bence..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim kullandığım önceki bosch yıkamadaki devri düşük olduğundan performansı düşük şimdiki seriyi bilmiyorum ama elimle çevirsem daha hızlı döner ve temizlemeside iyi değildi bu yüzden makineyi 90 dereceye alıp temizlemeye kalksan makine hızlı dönmediği için temizlenmiyor ve içinde çürük bir koku vardı makine 9 senelik 8 senedir aynı sorun devam ediyor bu kullandığımız arçelikte yıkama hızı daha yüksek ve çitileme olayı daha yüksek kimse beyenmesede o yönünü seviyorum hadi marka fanatikleri yüzünüzü gösterin boschu düşürdüm arçeliği yükselttim
  • genelde atlet ve tshirtleri deliyor canavar.
    bizde kara düzen servisciyi taklit ederek tel çorap kaçarsa çapak vardır diyecektik ki maalesef suçluyu bulamadık..

bulaşık mak içinde, değil sirke, arap sabunu, çamaşır suyu denemediğimiz tablet yahut jel deterjan dahi kalmadı fakat yıkayamıyor zaten temiz dizilen bulaşığı...
  • quote:

• quote:

genelde atlet ve tshirtleri deliyor canavar.
    bizde kara düzen servisciyi taklit ederek tel çorap kaçarsa çapak vardır diyecektik ki maalesef suçluyu bulamadık..

bulaşık mak içinde, değil sirke, arap sabunu, çamaşır suyu denemediğimiz tablet yahut jel deterjan dahi kalmadı fakat yıkayamıyor zaten temiz dizilen bulaşığı...

ben bu makineyi almayı düşünüyorum 15-20 güne kadar (umarım sorun münferittir) sessizlik durumu nasıldır, video koymanız mümkün mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

quote:

genelde atlet ve tshirtleri deliyor canavar.

ben bu makineyi almayı düşünüyorum 15-20 güne kadar (umarım sorun münferittir) sessizlik durumu nasıldır, video koymanız mümkün mü

arkadaşım bizim makine ile durum ortada zaten, aldığımızdan bugüne bir tat vermedi ha belki bizim kısmetsizliğdir modelin diğer kullanıcıları böylesi bir durumdan müzdarip değildir orasını bilemiyorum. ses konusunda da çamaşır odasının kapısı kapalı iken hiçbir sıkıntı yok açıkken ister istemez motorun güçlü sesi duyuluyor ama çok rahatsız edici boyutta değil o da. videoda an itibarı ile imkansız ama fırsat bulabilirsem aklımda..

• Profilo olunca normal oldu :D vestel Ariston yapsa dünyalar basına yıkılırdı firmaların
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.