Şimdi Ara

PROFİLO CMG100DTR CAMASİR MAKİNESİ KULLANICI YORUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 yılında almis oldugumuz profilo cm1001etr camasir makinasindan hic ama hic memnun degiliz deterjan lekeleri giysilerimizi mahvetti. Servis sorun olmadigini soyleyip duruyor. En son geldiklerinde bu modellerde sorun oldugunu degisim yapmamizi onayladi. Yukardaki 9 kg lik modeli sectik. Kullanici yorumlarini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: QvvetMira

2013 yılında almis oldugumuz profilo cm1001etr camasir makinasindan hic ama hic memnun degiliz deterjan lekeleri giysilerimizi mahvetti. Servis sorun olmadigini soyleyip duruyor. En son geldiklerinde bu modellerde sorun oldugunu degisim yapmamizi onayladi. Yukardaki 9 kg lik modeli sectik. Kullanici yorumlarini bekliyorum.

Başarılı bir model

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Siz kullaniyor musunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Siz kullaniyor musunuz ?

Hayır ama cevremde kullanan çok.Zaten özellik kalite performans olarak çok iyi makine yorum yapmak için illa kullanmak şart değil.

• Ben de bu modelden aldım. Şu an memnunum.
  • quote:

2013 yılında almis oldugumuz profilo cm1001etr camasir makinasindan hic ama hic memnun degiliz deterjan lekeleri giysilerimizi mahvetti. Servis sorun olmadigini soyleyip duruyor. En son geldiklerinde bu modellerde sorun oldugunu degisim yapmamizi onayladi. Yukardaki 9 kg lik modeli sectik. Kullanici yorumlarini bekliyorum.

Makineyi daha yeni aldık max. 2 ay kadar oldu yıkamasından falan gayet memnun annem ses falan yok biraz su sesi var o kadar makine zaten başarılı bir model olan CMG140DTR'nin 1000 devir olan versiyonu tek fark bu ve çerçevesi krom değil o kadar makine güzel tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.