Şimdi Ara

Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
33
Favori
130.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elmaci

quote:

Orijinalden alıntı: musto44

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musto44

Merhaba arkada?lar. 1250 liralyk limitle bir makine almak istiyorum. Sanyrym profilo alaca?ym. Ama CMG140DTR ve CMG100DTR modellerinden hangisini alayym. Evde ?uan arçelik 4450 sj var. Sykma devrini hiç 800 den yukaryda kullanmadyk. Yazdy?ym iki model arasynda sadece devir farky my var yoksa özellik olarak ta herhangi bir fark var my? Hangisini alayym. Te?ekkürler.

10 yıl garantili sessiz inverter motor fark olarak yeter de artar bile.

İkisinde de aynı motor vardır zannediyordum ben. O zaman 140 DTR alayım. Cevap için teşekkürler.

özür dilerim yanlış bilgi vermişim, ikisinde de aynı motor var deniyor profilonun sitesinde.

Tam almaya niyetlenmiştim mesajınızı gördüm. Farkı bilen var mı arkadaşlar. Sadece devir mi? Program farkı falan da var mı?

• Sizin laflarınıza güvenip, bu makineyi aldım, umarım evdekilere mahcup etmezsiniz beni.
  • 10 yıldır kullandığım ve garantisi bitince 6 ayda bir arıza veren evindeki tek arçelik markalı beyaz eşyam çamaşır makinemi değiştireceğim. 2-3 gündür uzun uzun forumları taradım. Sonuçta çok pahalı bir makine almak yerine orta halli, teknolojik ve garanti süresi biter bitmez ilk arızada içim sızlamadan kapıya koyabileceğim bir makine almaya karar verdim. Fiyat en yüksek 1300. Marka profilo. 3 ürün arasında kaldım. CM1201DTR, CM1221 ETR, CM140DTR. EN UYGUN fiyatlı cm140dtr. 3-5 ay önce 1201dtr de uygunmuş üstelik Almanyada üretim ama dovizdeki yükselmeden dıolayı 1500 tl civarı. cm140dtr ise 1200 civarında. Sizce 1201dtr için 300-400 tl fark vermeye gerek var mı?
    Bir de benim için en önemli unsurlar, uzun ömürlü sessiz motor + ekstra su. İlave durulamadan farklı sanırım. Çamaşırların alerjenlerden arınması için bol suda durulanmasını istiyorum, tasarruf istemiyorum. Hijyen seçeneklerinde ise yüksek ısıda antibakteriyel etki sağlanmış, ekstra sudan farlı bir özellik. Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ülküçınar -- 11 Ocak 2015; 20:16:08 >

• Hiç inverter motor için kasmayın, makine aynı sessizlikte, çalışırken sıfır ses, yalnız servis kireç önleyici bir aparatı takmayı öneriyor,fiyatı 120 tl, ben taktırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

Hiç inverter motor için kasmayın, makine aynı sessizlikte, çalışırken sıfır ses, yalnız servis kireç önleyici bir aparatı takmayı öneriyor,fiyatı 120 tl, ben taktırdım.

aeg elektrolüx servislerinde 69 lira, bimexte çok daha ucuz. çok faydalı ama kazıklanmaya gerek yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

Hiç inverter motor için kasmayın, makine aynı sessizlikte, çalışırken sıfır ses, yalnız servis kireç önleyici bir aparatı takmayı öneriyor,fiyatı 120 tl, ben taktırdım.

aeg elektrolüx servislerinde 69 lira, bimexte çok daha ucuz. çok faydalı ama kazıklanmaya gerek yok.

artık güvenip taktırdım, kazık söylediğini tahmin ediyordum ama uğraşacak vaktim yoktu.
  • Bu makinede bir sorun yasayan yok degil mi? Tam samsung camasir makinesi almak uzereyken bunu gorup vazgectik. Ayni fiyat araliginda ki samsung lardan daha iyidir degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung dan cok sıkıntı ceken var foruma bakarsaniz bulursunuz

• Dogurudur bende birkac urun yorumunda sikayet edenleri gordum ve dun Profilo CMG140DTR yi aldik. Insallah hayirli olur.
  • Hayırlı olsun yorumlarınızı bekliyoruz

• Hayırlı olsun hocam..

nereden aldınız kaça ?

quote:

Orijinalden alıntı: okanakca

Dogurudur bende birkac urun yorumunda sikayet edenleri gordum ve dun Profilo CMG140DTR yi aldik. Insallah hayirli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müdür -- 17 Ocak 2015; 14:57:42 >
  • 1190+100 tl bonusla gittigidiyorda bir saticidan aldik. Gelince net bir yorum yaparim makina hakkinda.

• Beyazlari hangi ayarda kac derecede yikiyorsunuz?

• Bende bu makineyi bugun media marktta inceledim.orada 1449 tl idi.gittigidiyorda 1210 liraya alicam bonusa 100 tl cip para var.mesajla katiliyoruz kampanya icin cvp gelmedi.bakalim hayirlisi olsun.

• Bu makineyi en ucuz nereden alabilirim. Elimde Paraf kredi kartı var.
  • beyller bayadir araştiriyorum kafam çorba oldu konusu açilmiş 140 olan modelin ama inverter varmi anlamadim gitti...

silent diye geçiyormuş diyor biri ,biri yok bu modelinde otekinde var diyor

biri simens öneriyor..

beyler biri konusunu okudugum makinada inverter varmi bilen biri yazarsa sevinirim ayrıca bu cihazi alamayi düşünüyorum tavsiyeleriniz neler 1300 tl gibi verebilirim makinaya ortalama önerilerileriniz neler ve inverter varmi

edit nerden alirim istanbuldan onuda yazarsaniz sevinirim yada netten güvenilir bir siteden...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 20 Ocak 2015; 3:11:22 >
  • CMG140DTR inverter motorludur.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

CMG140DTR inverter motorludur.

Tşkler can dogan kardeşim alinirmi alinirsa nerten almaliyim piyasa fiyatı ne dir bu ürünün acaba? Bide kazani yapiştürma pressli degil bunun degilmi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 20 Ocak 2015; 13:21:05 >
  • Bende bugun aldim makineyi.bonusla alacaklar gittigidiyorda makine yetkili bayiiden 1210 tl ve 100 tl cip para hediylei alabilirsiniz.ben oyle yaptim.media marktta inceledim makineyi 1445 tlydi orada.makine cok guzel ozellik olarak bakalim gelsin kuralim biraz yikama yapalim yine yazariz biseyler.

• Makineyi bende almiş bulunmaktayim arkadaşlar internet ten almak istemedim bunun için yetkili bayii den aldim ürünü nedeni defolu vs ürünleri nette satabilirler korkusuydu outlet ürün olmasindam korktum açıkçası internet ten aliş veriş yaparim normalde ama bu sefer yapmadim

Herneyse ürünü aldim yarin elime gecer ben 1300 verdim dediginiz gibi 1145 e alinabilirdi belki fakat içime pek sinmedi nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 20 Ocak 2015; 18:48:52 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.