Şimdi Ara

Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
33
Favori
130.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şey nasip :) Siz de güle güle kullanın.
  • mkaragul40 M kullanıcısına yanıt
    10 gün önce GG'dan CMG 8 kg 1200 dvr olanı sipariş verdim. ama Sürat kargo taşıma sırasında program düğmesini kırmış. Hala bekliyorum yenisinin gelmesini. @mkaragul40
  • benimde dün makinem kuruldu, makine çalışırken çok çok sessiz, hatta sadece su alma sesi duyuluyor bile diyebiliriz. ama sıkarken normal makinelerin ses seviyesinde, görsel olarak çok hoş, tamburu kocaman, ekranında kalan süreyi görebilmek çok iyi kısacası şu an itibariyle iyiki almışım diyorum ama memnuniyetimizi belirleyecek en önemli kriter zaman olacak. umarım uzunca yıllar bize hizmet eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 3 Aralık 2014; 8:52:28 >
  • Arkadaşlar CMG140DTR kodlu makinede koyduğunuz çamaşır ağırlığına göre suyu hesaplayıp az kullanma özelliği ve devir değişikliği var mı? Yani içine 5kg çamaşır atsam daha az su harcayacak ve 800 devir seçebilecek miyim?
  • N11 de 1169 a düştü. 100 tl tık hıznda kupon artı 111 tl garanti bonusla 958 tlye geldi pusudaydm iyi bir fiyat oldu. İnşallah hayırlısıya kullanırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @drkrex Valla beyaz eşya işinde kargocuların da işi zor doğrusu. İnşallah bir an önce makinenize kavuşur, güle güle kullanırsınız.

@tosba55 Gerçekten iyi fiyat. Size de hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosba55

N11 de 1169 a düştü. 100 tl tık hıznda kupon artı 111 tl garanti bonusla 958 tlye geldi pusudaydm iyi bir fiyat oldu. İnşallah hayırlısıya kullanırız

hayırlı olsun olağanüstü fiyat :D 3 günle kaçırdık olsun bende 1100'e aldım...
  • Tesekkr ederm size de hayırlı olsun :)

• CM1201DTR aldık, gayet güzel. yüksek devirde diğer makinelere kıyasla yarı yarıya sessiz kurutması var. n11 den 1599 liradan 111 +54 puan indirimiyle aldık.
  • herkese merhaba; bende İstanbul bilişimden 1200 liraya aldım ancak iki yıkamadan sonra üçüncü yıkamada kapakla lastik arasından su akıttığını fark ettim, servis gelecek :(
     Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsukino

herkese merhaba; bende İstanbul bilişimden 1200 liraya aldım ancak iki yıkamadan sonra üçüncü yıkamada kapakla lastik arasından su akıttığını fark ettim, servis gelecek :(
     Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir

Geldimi hocam servis.

• geldi. lastiğini değiştiricez dediler. kabul etmedim. para iadesi yapıldı. şimdi ne yapacağım konusunda kararsızım açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsukino

geldi. lastiğini değiştiricez dediler. kabul etmedim. para iadesi yapıldı. şimdi ne yapacağım konusunda kararsızım açıkçası.

Tekrar ayni makineyi alabilirsiniz güzel cihaz.Size gelende üretim hatasi var belli.Yada siemens versiyonunu alin gerçekten parasına gore mükemmel cihazlar

• Arkadaşlar Profilo CMG100DTR sitelerde farklı görsellerde satılıyor.İsim vermek bilmiyorum suç mu çok özür dilerim ama turuncu elma,gittigidiyor ve istanbulbilişimde özelliklede kapak çok farklı.
  • Arkadaşlar CMG140DTR modelini dün itibarı ile Gaziantep içi yetkili satıcıdan 1150 TL 9 Taksit olarak akşam saatinde aldık ve birgün sonra öğleye kadar kurulumu yapıldı...emektar 10 yıllık makinanın ardından süper olduğunu düşünüyorum...alacak olan arkadaşlara (tabi alışveriş sırasında mağduriyet yaşamamaları için nereden aldıklarına dikkat etmeli koşulu ile) şiddetle tavsiye ederim...
    CANDOĞAN BEY'İN makineyi medhetmesi sonucu aldım umarım pişmanlık yaşamayız... şimdilik 3 yıl garanti ile devam edecez..

servis kurulum sırasında kireç önleyici filtreden bahsetmiş 60 TL ye takıyorlarmış para tuzağıdır diye taktırmadık acaba taktırıp deneyen varmıdır veya gerçekten gereklimidir, biz kuyu suyu kullanıyoruz ve suyumuz çok kireçlidir. bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa dua ederiz inş.
    yada suyun kirecini önlemek için maliyeti düşük şekilde nasıl bir işlem yapılabilir

+ çok sessiz (yıkarken motor sesi duymanız zor)
    + şık
    + 9 kg (63 lt tambur)
    + program sayısı ve özellikle çift kişilik yorgan yıkayabilme (biz denemedik)

çok fazla bakamadık özelliklerine ama sadece merak ettiğim özelliği çamaşırın ağırlığına göre mi deterjan ve su alıyor bilenler olaya bi el atsın

SON OLARAK ALDIĞIM MAKİNE BENİ SON DERECE ÇAMAŞIR KONUSUNDA TATMİN ETTİ VE TAVSİYE EDERİM... GEREKSİZ ÖZELLİKLERE FAZLA PARALAR VERMEYİN.

• Arkadaşlar birçok kişi aynı soruyu sormuş ama ortada bir cevap yok..
    Profilo CMG140DTR .........1400 devir
    Profilo CMG100DTR ...........1000 devir
    modellerini karşılaştırdığımızda aradaki tek fark devir farkı..

1000 devir ile 1400 devir farkı nedir?
    Hızlı dönmesi dışında daha kurumu çıkarır çamaşırı? (Ben bilmediğim için soruyorum)

İhtiyaçlar da önemli tabii..Ben eşimden ayrıldım,şuan yalnız yaşıyorum..
    Yani hacim,kuruluk, vb. faktörler benim için çok önemli değil
    Ama sorunsuz bir makine olması önemli...

12 yıl Ariston un dijital bir modelini kullanmış hiç problem yaşamamış biri olarak yine bir ariston modelinde karar kılmışken,

bu başlıktaki tüm mesajları okuduktan sonra fikrini değiştirmiş biri olarak yazıyorum..

• duykan kullanıcısına yanıt
    Evet devir arttıkça çamaşırlardaki nem azalır yani daha kuru çıkar. Ama ne kadar olduğu önemli.
    Forumda birisi boschdan bu değerleri yazmıştı.

BSH grubunun internet sitesinde şöyle bir açıklama var;

800 devir için sıkma sonrası nem oranı %70 nem
    1000 devir için sıkma sonrası nem oranı %60 nem
    1200 devir için sıkma sonrası nem oranı %55 nem
    1400 devir için sıkma sonrası nem oranı %50 nem

Görüldüğü gibi 800 devir ile 1000 devir arası %10 fark ederken 1000devirden sonrası her 200 devir için %5 fark ediyor. Yani 1000 devir sınır diyebiliriz. 1200 devir ile aradaki fark %5 sadece. Sıkma performansını sizin için önemliyse o zaman 1400 devir alınki bir işe yarasın.

edit: doğrusunu gördüm düzelteyim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 31 Aralık 2014; 0:27:33 >
  • Cm1201dtr ile bu makina arasında büyük bir fark varmı hangisi daha iyidir
  • haakan33 H kullanıcısına yanıt
    1201 daha pahalı, yurt dışı üretimi ve inverter motoru var.. biraz daha sessiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

Evet devir arttıkça çamaşırlardaki nem azalır yani daha kuru çıkar. Ama ne kadar olduğu önemli.
    Forumda birisi boschdan bu değerleri yazmıştı.
    devir nem
    600 %80
    800 %70
    1000 %60
    1200 %50
    1400 %45

Böyle bişeydi sanırım. 1200 devirden sonra %5 olarak azaldığından 1400e falan çok da gerek yok bence eğer gerçekse veriler. 1000-1200 en mantıklı tercihler bence tabi kağıt üzerinde bunlar:)
    modeller hakkında bilgim yok maalesef...

tşk..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.