Şimdi Ara

Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
33
Favori
130.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halilcc

makina 9 kg denmiş ama biraz tambur küçük galiba piyasadaki 8 kg diye satılanlardan da küçük değildir dimi

63 lt kazan var.9 kg olayı zaten hikaye max 7.5
    Kg yıkar.

Şuan piyasada en geniş kazan AEG- Electrolux grubunda var. 8-9 kg lik modelleri 66 lt dir.

Sonra Almanya üretimi Bosch Siemens 8-9 kg 65 lt dir.

Yerli üretim Bosch Siemens Profilo 8-9 kg 63 lt dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum. Hakkında çok olumlu görüş aldım. Buraya da yazmak istedim.
  • Arkadaşlar ben bu makineyi almıştım.Önceki mesajlarda görmüşsünüzdür.Şimdi yıkama yaptığımızda sıkma yapmıyor.Kafasına göre bazen yapıyor bazen yapmıyor.
    Yıkama yaptıktan sonra eğer sıkmadıysa bir de sıkma boşaltma ayarına getirip 15dk da öyle kullanıyoruz.
    Makine de bir sorun var mıdır?
  • n11 den aldım bende. hafta içi gelecekmiş. yorumlara bakıp aldım umarım pişman olmayız.
  • Profilo alacaklara tavsiyem Bosch 24440 alın. Profiloda hassas durulama yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arasira kullanıcısına yanıt
    Hassas durulama yerine kırışık azaltma özelliği koymuşlar. Bosch'un aynı modelinde hassas durulama var. Bosch ile her bir parçası aynı deniliyor ama ek fonksiyon farkı var, tavsiye edilirken buna da dikkat edilmeli.
  • Arkadaşlar bugün alıyorum makineyi. Son sözü olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noche34

Arkadaşlar bugün alıyorum makineyi. Son sözü olan var mı?

Alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: memnun olan

Piyasadaki en geniş bir de bu modeller var 69 lt tambur hacmi

Aaa yeni gördüm bende sağol kardeşim

• merhaba, bende bu çamaşır makinesini almak istiyorum... alanlar memnun mu? şikayeti olan varmı? teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: boolat

merhaba, bende bu çamaşır makinesini almak istiyorum... alanlar memnun mu? şikayeti olan varmı? teşekkürler

Alabilirsiniz

• tekrar merhaba, hassas durulama varmı? şu an nerden alınır en uygun? teşekkürler

• Konu hakkında paylaşımda bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim.Hiç fikrim yokken,malumat sahibi olup, az önce sipariş verdim. 1.279 TL ve 100 tl Maxipuanla gittigidiyordan 1.179 TL 'ye almış oldum.
  • Valla geçen hafta aldim bugun bütün gün e18 hatası verdi servis geldi makina biraz geri itmisler ondan hortum katlanmış tek dezavantajı yanlışlıkla makinanın yanındaan gecerken tuşlarına yanlışlıkla basılıyor

• MediaMarkt 1249 lira diyor, fiyat bana çok uygun geldi, kargolanma süresi belirtilmemiş, güvenerek alabilir miyim sizce, bi sıkıntı çıkar mı siteden?

• 1200 tl e Sirkeci den aldık. Kargo beleş, servis geldi kurdu hallettti. Bakalım kullanalım nasıl ona göre buraya yazarım detayları.
  • Makineyi alalı 9 ay oldu, burada tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim
    herhangi bir sıkıntı yaşamadık ilk zamanlarda sıkma esnasında bir kaç kez
    takır takır sesler geldi ama oda kendiliğinden geçti sessizliğinden yıkamasından
    çok memnunum.
  • bu cihazı bende aldım makine banyoda duruyor küçük bir banyo olduğu için çıkarken dokunmatik ekrana basıp durduruyoruz hep.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Richard Feynman kullanıcısına yanıt
    Koy danteli önüne

• Richard Feynman kullanıcısına yanıt
    Çocuk kilidi yok mu?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.