Şimdi Ara

Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
33
Favori
130.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsinem

bu makinayı bende aldım 15 gün oldu sıkmaya geçerken traktör çalışıyormuş gibi ses çıkartıyor ne gibi sorunu olabilir servis geliyor sıkma programında çok ses yok ama normal yıkarken sıkmaya geçtiğinde sıkma bitene kadar ses var ayrıca dün kendi kendine kapandı çalışırkene.

Yükün dengesiz olmasıyla ilgili bişeyler sanırım.Boş makina ile deneyin muhtemelen ses yapmayacaktır.

Not: Klavuza bi bakar mısınız minimum çalışması gereken ağırlık yazıyor mu?Boş çalıştırın dedim ama minimum bi değer varsa onun altına inmemek lazım.Dengeleyebileceği minimum ve maximum değer aralığı olabilir.

yarın servis gelicek yazarım bakalım ne olacağını

• Merhaba bir ay önce aynı modelden aldım n11 den şimdilik memnunum. Fakat iki sorum var birincisi bu makinanın 90 derece ayarı yok mu ? panelde görünüyor ama sıcaklık ayarı 60 ın üstüne çıkmıyor.
    ikincisi binada ısı pay ölçer sıcak su tesisatı var . servis ilk geldiğinde oraya bağlamış direk. bilerek yaptıklarını sanmıyorum.. çamaşırlar 30 derecede yıkamama rağmen alev gibi çıkınca farkettim değiştirdim. ama sıcak su bağlıyken dijital ekranda enerjı kısmı 2 diş olarak göörünüyordu şimdi 4 diş oldu . acaba eski haline mi getirsem bir sorun olur mu sıcak suyu direk almasında ?
  • Teşekkürler.
  • sadece pamuklularda 90 derece yapabilirsin. ama bence gerek yok 90 dereceye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profilo 9Kg. 1400 Devir Çamaşır makinası yorumum.
    Bugun servis geldi kurdu anlattı makina güzel.Öncelikle sesiz yorumu biraz farklı konu bence benim 10 senelik makinamdan birazdaha az sesi çıkıyor okadar.
    Çok sessiz falan diye birşey yok,deneme amaclı 60 dk. konumda yıkadık ilk 30 dk. sessizdi ondan sonra biraz sesli yıkamaya başladı özellikle makinanın sağ üst köşeden deterjan kutusu bölümünden ses geliyor,son 10 dk sonra yavaş yavaş sıkmaya geçiyor son 3 dk. 1400 devire aldı ve sesli döndü ama arkadaşlar makınadan fazla birşey beklememek gerekir.Gerçekten hiç sesi çıkmayan makina olacağını ben sanmıyorum varsada 3000tl gibi rakam olması gerekir diye düşünüyorum.yıkama güzel 1400 devir sıkma iyi ve biraz sallanıyor.Mucize Bir makina beklemeyin bildiğimiz çamaşır makinasından birazdaha az sessiz.Şimdilik güzel, ileride tekrar yazarım.
  • Kafkasdans kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun makineniz güle güle kullanın. Dediğiniz deterjan kutusundan gelen ses çamaşırların suya çarpma sesi. Yıkamada motor sesi çıkmadığı için doğal haliyle çamaşırların suya çarpma sesi duyuluyor.
    1400 devirde az biraz titreşim normaldir. Sonuçta onlarca kg luk alet hareket ediyor yüksek hızlara çıkıyor. Ancak gene de servis yapmıştır ama siz gene de ayaklarını kontrol edin makine zemine dümdüz taş gibi bassın
    Eğer ayakları yere sağlam taş gibi basıyorsa hafif sarsıntı normal. Zamanla makine amortisörler yuvalarına alışıyor diğer parçaları da daha sessizleşip daha da sarsıntı azalıyor. Benim makinem de ilk geldiği zaman dengesiz sıkmalarda tıkırtı yapıyordu. Sonra zamanla sesi azaldı sarsıntı azaldı tıkırtı olayı geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DanceOfEternity- -- 2 Eylül 2015; 21:01:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PROFİLO CMG140DTR A+++ 9kg 1400 Devir Çamaşır Makinası Anlatımı Video İzle.
    Profilo 9kg 1400Devir Çamaşır Makinası Kullanması Video

Video By Dans Ekibi Kiralamayoutube
    PROFİLO CMG140 DTR 9 KG 1400 DEVİR Kullanımı .Anlatım.
    https://www.youtube.com/watch?v=ju2aqIqJpJA

• Bende bubahfta bu makinadan alacagim.Ancak yillik su ve elektrik tuketimini profilonun kendi sitesinde bile bulamadim.
    Paylasabilcek kimse varmidir.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voto

Bende bubahfta bu makinadan alacagim.Ancak yillik su ve elektrik tuketimini profilonun kendi sitesinde bile bulamadim.
    Paylasabilcek kimse varmidir.?

quote:

Orijinalden alıntı: ferrarif50

• Makine çok iyi, yıkaması sıkması vs. her şeyiyle ideal. 1200TL veripte daha iyisini bulmak pek mümkün değil. 1400 devirde sesi çıkıyor ama eski makineme göre sessiz. Süper sessiz makina isterseniz Miele alıcaksınız, onunda en düşük modeli 3000TL den geliyor.
  • Arkadaşlar makinenin yarım yük ayarı var mı? Bulamadım kılavuzda
  • Ne makine imiş herkes memnun.F/P olarak on numara gözüküyor.Önemli olan 2-3 sene sonra aynı performansı göstermesi.O zaman tam not vermek gerek.
  • berke_han kullanıcısına yanıt
    Yarım yük ayarı nedir ki? Suyunu ve süresini ağırlığa göre ayarlıyor zaten

• suyu bilemem ama.süresini kendi ayarladığını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

Ne makine imiş herkes memnun.F/P olarak on numara gözüküyor.Önemli olan 2-3 sene sonra aynı performansı göstermesi.O zaman tam not vermek gerek.

Makine kasa tipi olarak 5-6 yıldır piyasada ve bu kasa tipi gerek dayanıklılık gerek darbe emicilik olarak çok başarılı. Ancak geçen sene bu kasa tipine inverter motoru eklediler ve tek dezavantajı olan fırçalı motor da ortadan kalkmış oldu. Bu yüzden çok Önerilen ve memnun kalınan model oldu. Yani 3-4 yıl sonra da kullananlar hala memnun kalmaya devam edecek :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Swothra

Makine çok iyi, yıkaması sıkması vs. her şeyiyle ideal. 1200TL veripte daha iyisini bulmak pek mümkün değil. 1400 devirde sesi çıkıyor ama eski makineme göre sessiz. Süper sessiz makina isterseniz Miele alıcaksınız, onunda en düşük modeli 3000TL den geliyor.

Hocam 1400 devrin Hızı ile titreyen 70-80 kiloluk bir kütlenin sessiz olmasını beklemek Anlamsız olur. Miele de alınsa 1400-1600 devirde ses yapacak bu engellenemez. Bizim sessizlikten kastımız motorun kulak tırmalayan bir ses yapmaması ve kazanın bir yerlere çarparak patır kütür ses yapmıyor olması. Yani makinenin yaptığı ses eski makineler gibi kullanıcıyı rahatsız eden bir ses değil.

• Beyler makinemde bir problem var sanki. 1 parça çamaşırı 2:50 sürelik bir programda yıkayım dedim. 15 dakika da ön yıkama diyelim. Gösterge 3:05 dakikada başlıyor. Kısa bir süre sonra bazen 1:50, bazen 2:00 gösteriyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

• dewre D kullanıcısına yanıt
    Bu makineler çamaşıra göre de süreyi değiştiriyor. Makineniz de sorun yok normal:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memnun olan

Bu makineler çamaşıra göre de süreyi değiştiriyor. Makineniz de sorun yok normal:))

bende niye oyle değil.hangi proğrama aldıysam o proğramın suresi neyse o zamanda yokıyor hiç kendi ayarlamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafkasdans

quote:

Orijinalden alıntı: memnun olan

bende niye oyle değil.hangi proğrama aldıysam o proğramın suresi neyse o zamanda yokıyor hiç kendi ayarlamadı.

Ya siz farketmemişsinizdir ya da programın kapasitesine göre dolduruyorsunuzdur. Çamaşırların çokluğuna suyu çok az çekmesine göre hassas şekilde süreyi ayarlar. Benim makinem de Bosch WAW28560TR modeli her yıkamada süreyi mutlaka uzatıyor
    Hatta buyrun bu işlemi yapan da miktar otomatiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DanceOfEternity- -- 11 Eylül 2015; 15:52:16 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.