Şimdi Ara

Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
33
Favori
130.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Swothra

Koy danteli önüne

örtü var ama bazı şişkolar o program düğmesini bile çeviriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Çocuk kilidi yok mu?

o ne bilmiyorum makinenin içinde bir program mı?

• Richard Feynman kullanıcısına yanıt
    Çocuk kilidi fonksiyonu.Power tuşu hariç bütün tuşları kilitliyor çocuklar karıştırmasın diye.Klavuzunda gerekli bilgiler vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Feynman

quote:

Çocuk kilidi yok mu?

o ne bilmiyorum makinenin içinde bir program mı?

çocuk kilidi aktiften hiçbir düğmesi çalışmaz makinanın.
  • @hardcrss
    @THEATTRE35
    sağolun beyler gerçekten bilmiyordum.Klavuza bakayım internetten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Feynman

@hardcrss
    @THEATTRE35
    sağolun beyler gerçekten bilmiyordum.Klavuza bakayım internetten.

Rica ederim, güle güle kullanın :)

• PROFİLO CMG140DTR Bu ürünmü

VESTEL HIZLI 9812 TGE Bumu
    GittiGidiyor
    VESTEL HIZLI 9812 TGE A+++ Çamaşır Makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/vestel-hizli-9812-tge-a-camasir-makinesi-178306739

HANGİSİ SİZCE

• Kafkasdans kullanıcısına yanıt
    İkisini de kullanmıyorum ama hem marka hem ürünleri ele aldığım zaman kesinlikle profilo.
    Vestel yıllık 211 kw elektrik tüketimi diyor, bana göre bu sınıfta bi makina için çok yüksek.Marka zaten kalite ve servis olarak güven vermiyor iken, neyine güvenip bu fiyatlara ürün satıyorlar anlamak mümkün değil.Gerçi venüs diye çöp telefon yapıp 900 lira isteyen de aynı firma olduğu için çok şaşırmadım.
    Şahsi fikrim Profilo.

• quote:

Orijinalden alıntı: noche34

1200 tl e Sirkeci den aldık. Kargo beleş, servis geldi kurdu hallettti. Bakalım kullanalım nasıl ona göre buraya yazarım detayları.

abii sirkeciden nerden aldınız adı telefonu falan varmı bende alicam.
    0538 321 87 23 - Müftüoğlu ticaretti sanırım. Sirkeci ye gidin Altın han var orada. Bir sürü mağaza var zaten hanın içerisinde. Fiyatlar en diptir orada. Pazarlık yapın ama pek bir şey indireceklerini zannetmiyorum. İnternetteki fiyatlarla aynı hemen hemen. Zaten oradaki çoğu firmada internetten satıyor. O yüzden dip. Akakce de fiyatına bakın aynı ise alın. Çok fark yok yani. Hiç olmazsa elden alıyorsunuz ve hızlı gelecek. Servisi de onlar ayarlıyor. Siz servisle falan uğraşmayın söyleyin onlar ayarlasın ürünü gönderdikten sonra... Hadi bakalım kolay gelsin.
  • yaa arkadaşlar bayağı kafam karıştı birde şu urune bakın nedersini gerçi ben yine profilo gibi düşünüyorumda.

HOTPOINT ARISTON AQ93F 29 EU 9 KG 1200
    www.hepsiburada.com
    Hotpoint Ariston AQ93F 29 EU (TK) Aqualtis A+++ 9 Kg 1200 Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/hotpoint-ariston-aq93f-29-eu-tk-aqualtis-a-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-pm-mthotaq93f29eu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkasdans -- 26 Ağustos 2015; 22:22:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafkasdans

yaa arkadaşlar bayağı kafam karıştı birde şu urune bakın nedersini gerçi ben yine profilo gibi düşünüyorumda.

http://www.hepsiburada.com/hotpoint-ariston-aq93f-29-eu-tk-aqualtis-a-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-pm-mthotaq93f29eu

Makinayı bilmem de servisleri berbat.Türkiye'de servisi en berbat beyaz eşya firması.

• quote:

Orijinalden alıntı: noche34

0538 321 87 23 - Müftüoğlu ticaretti sanırım. Sirkeci ye gidin Altın han var orada. Bir sürü mağaza var zaten hanın içerisinde. Fiyatlar en diptir orada. Pazarlık yapın ama pek bir şey indireceklerini zannetmiyorum. İnternetteki fiyatlarla aynı hemen hemen. Zaten oradaki çoğu firmada internetten satıyor. O yüzden dip. Akakce de fiyatına bakın aynı ise alın. Çok fark yok yani. Hiç olmazsa elden alıyorsunuz ve hızlı gelecek. Servisi de onlar ayarlıyor. Siz servisle falan uğraşmayın söyleyin onlar ayarlasın ürünü gönderdikten sonra... Hadi bakalım kolay gelsin.

sağolun aradım görüştüm. ilgilendi beyfendi.50TL.zam gelmiş
    İyi bir esnaf. Bir dahakine tekrar oradan alışveriş yapacağım sanırım. ÖZSpot vardı orada alıyorduk ama en son gittiğimde bi tane suratsız arkadaş vardı ilgilenmedi fazla. Gittim başka yerden 3 parça aldım oradan sadece 1 parça aldım. İlgilenemedi diye... Ama yine de kötülemek gibi olmasın. Orada duran demirbaş bir ağa var o tatile gitmişti. Yoksa o da iyidir. Ama işte bir iş yerinde müşteriye müşteri gibi davranılması lazım ne olursa olsun. Yoksa kaybederler...

Hayırlı olsun. Dolar yüzünden zam gelir yapacak bir şey yok. :)
  • quote:

yaa arkadaşlar bayağı kafam karıştı birde şu urune bakın nedersini gerçi ben yine profilo gibi düşünüyorumda.

quote:

Makinayı bilmem de servisleri berbat.Türkiye'de servisi en berbat beyaz eşya firması.

Naçizane bir ekleme de ben yapayım:
    Hotpoint'in (aynı firmanın markaları olan İndesit ve Ariston da dahil) kalitesinin de kötü olduğunu ve parasını hiç hak etmediğini düşünüyorum (üst modellerinde bile).
    Bana 100 kere "Hotpoint mi, Profilo mu?" diye sorsanız, yüzünde de "Profilo" derim (hem servisiyle, hem ürün kalitesiyle).
    Bence "kafam karıştı; bu Hotpoint'i mi alsam?" sorunuzun cevabı gayet ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 27 Ağustos 2015; 18:05:04 >

• Beyler bu çamaşır makinesi çamaşır miktarına göre süreyi kendisi mi ayarlıyor? Bir kaç defa sürenin aniden azaldığını söylüyor evdekiler. Bu bir özellik mi sorun mu?

• dewre D kullanıcısına yanıt
    Harcadığı su ve sürede çamaşır miktarına göre değişiyor.

• quote:

Evet arkdaşlr. Şuan bu makinayı almış bulunuyorum.

GittiGidiyor
    PROFİLO CMG140DTR A+++ 9kg 1400 Devir ÇAMAŞIR MA Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/profilo-cmg140dtr-a-9kg-1400-devir-camasir-ma-178492560

1280tl 9 taksit.Ürün gelsin kullanayım yorumlarımı yazarım.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• bu makinayı bende aldım 15 gün oldu sıkmaya geçerken traktör çalışıyormuş gibi ses çıkartıyor ne gibi sorunu olabilir servis geliyor sıkma programında çok ses yok ama normal yıkarken sıkmaya geçtiğinde sıkma bitene kadar ses var ayrıca dün kendi kendine kapandı çalışırkene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsinem

bu makinayı bende aldım 15 gün oldu sıkmaya geçerken traktör çalışıyormuş gibi ses çıkartıyor ne gibi sorunu olabilir servis geliyor sıkma programında çok ses yok ama normal yıkarken sıkmaya geçtiğinde sıkma bitene kadar ses var ayrıca dün kendi kendine kapandı çalışırkene.

Yükün dengesiz olmasıyla ilgili bişeyler sanırım.Boş makina ile deneyin muhtemelen ses yapmayacaktır.

Not: Klavuza bi bakar mısınız minimum çalışması gereken ağırlık yazıyor mu?Boş çalıştırın dedim ama minimum bi değer varsa onun altına inmemek lazım.Dengeleyebileceği minimum ve maximum değer aralığı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEATTRE35 -- 31 Ağustos 2015; 14:53:41 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.