Şimdi Ara

Profilo Fırın Garip Bir Arıza Hakında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bizim baya eski bir ocaklı fırınımız var. Bu zamana kadar bir sorun yoktu ama 1 ay önce bir sorun oluştu fırın kısmında. Fırın kısmı süre ayarlama düğmesi ile çalışmaya başlarken şimdi fişi prize takar takmaz başlıyor. Fırın ısınıyor fakat çalışırken sürekli açılıp-kapanıyor. Sürekli yani fırın lambası yanıyor-sönüyor(kapanmasından dolayı.) Bu fırının ne gibi bir sorunu olabilir. Eskidi aslında ama eğer sorun basitse tamir ettirip seneye kadar idare etmeyi planlıyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim. Forumda bu işlerden anlayan gördüğüm kadarıyla @candogan62 bey yardımcı olursanız çok memnun olurum.@candogan62

• Komutatör arızalı. Fırın fonksiyonlarını seçtiğiniz düğmenin arkasındaki parça. Eliniz yatkınsa fırın panelini sökerek ulaşabilir ve değiştirebilirsiniz.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Candoğan bey cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Fonksiyon bildiğim kadarı ile alt ısıtma, üst ısıtma gibi şeyler oluyor galiba. Bizim fırında bunları seçemiyoruz. Sadece fişi tak, süresini ayarla bitince dursun. Bu şekil fırınlardada mı var Komutatör dediğiniz parça.
  • O zaman mekanik zaman saatinde problem var gibi görünüyor. Yalnızca zaman saati olan bir fırın hatırlayamadım ben ama, mümkünse panelin fotoğrafını ekleyebilir misiniz ?
    Bu şekilde. Profilo Fırın Garip Bir Arıza Hakında
    Video ekleyemedim buraya youtube a koydum. @candogan62 http://https://youtu.be/VijnucVFpac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyatogan1903 -- 23 Aralık 2018; 20:55:27 >
  • Merhaba,

Saatin bağlı olduğu devrede (kartta) sorun var, sanırım ekranı da görüntüleyemiyorsunuz.
    Evet üstad saatte yok. Peki bu kartı bulabilirmiyiz, fiyatı nasıldır sizce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.