Şimdi Ara

Profosyonel fubolcu olmak için ne yapmalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba dalga içerikli yorum yazmasın bu konuda tecrubesi olanlardan yardım istiyorum.

Yaşım 15 Herhangi bir klubün altyapısından yetişip ileride iyi bir futbolcu olmak istiyorum,tabi şimdilik işim alt yapıya girmek.Genelde Santrafor oynuyorum şut yeteneğimin kendimce iyi olduğunu biliyorum, Hız konusunda sorunum yok Geçen sene çevreme en yakın olan Azimspor Klübünde u14 de oynuyordum.Liglerde kötü sonuçlar almamızdan sonra orda oynamayı bıraktım ve şuan hiçbir klüpte oynamıyorum.Kendime güvenim tam iyi bir futbolcu olmak için izliyeceğim adımlarda yardım edebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• bence futbol okullarına kaydolmalısın
  • Azimspor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol okulunu falan boş ver kardeşim bulunduğun yerdeki iyi kulüplerden birinde oynamaya başla iyi oynuyorsun dediğine göre seni alırlar o zaman antrenmanlarda ve maçlarda falan istekli ve hırslı olman gerekiyor çünkü büyük kulüplerin nerden bağlantı kurcağı belli olmaz ama kafanı futbola verip tekniğini geliştirmen gerekir inş hayallerini gerçekleştirirsin ama futbol okuluyla falan zaman kaybetme bir kulübe gir....

• Hedefindeki konuma yükselmek için bu ülkede amcan dayın olacak arkanda biraz da. :)
  • antreman yap birazda fizik çalış sana yaşıtların arasında ayrıcalık yapar ve göze çarparsın
  • Kendini iyi bir kulube yazdir orada gelistir kendini somra beyenirler alirlar seni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • verdiğiniz cevaplar için herkeze teşekkür ederim
  • Eğer hala bir kulübe gitmediysen gideceğin kulübü çok iyi seçmelisin ligde iyi olup olmadığına değil büyük kulüplerle bağlantılarına falan bakmalısın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.