Şimdi Ara

Prog DVB ile Discovery channel nasıl izlerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaadaşlar ProgDVB ile Discovery channel'i nasıl izlerim acaba? Turksat'e yönlendirilmiş çanağım var, sadece doğan grubundan dsmartta discovery channel gözüküyor haliyle şifreli olduğu için açamıyorum. D-Smart üyeliğini falan ödeyip bu kanalı açtırabilmemin yolu varmı acaba? Yada Turksat üzerinden izleyebileceğim benim bilmediğim Discovery channel ayarları varmı? Yada Hotbird'e yönelik bir uydu bağlayıp mı yapmalıyım illaki? Yardımcı olabilecek arkadaş varsa buraya yazarsa yada özelden yada olguner@epinoxdesign.com dan bana ulaşabilirmi?

ps. bilgisayarımda progdvbpowerinstall7.7.1 ile prog dvbyi kurmuştum, üstüne progdvb 5 in 64bitlik veryonunu yükledim arkadaşlar; vista 64bitte kullanıyorum.

Çok teşekkürler arkadaşlar,
    Onur Olguner

• abone karti veriyormu d-smart bilmiyorum. veriyorsa parasini ödeyip izlersin.
    Hotbird'deki discolarin cogu kapali ama thor uydusunda acilan belgesel kanallari var.
  • parasını ödeyip alabilirsem bu kartın şifresini progdvb'de girmek mümkün olurmu acaba?
  • cewaplanmamış bir soru ve eriyip bulk'a karışan unutulmuş bir post :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epinox -- 9 Ekim 2008; 19:11:18 >
  • izlenmez d-smart şart
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJK murat BJK

izlenmez d-smart şart

d-smart'ı parasının ödeyip dijital kartta izlemenin imkanı yok ama diil mi kesinlikle; yani televizyondan izlemek şart discovery için; hotbirdde fln da şifresiz yayınlanmıyor bu kanal heralde :/
  • hotbirdde polsat paketinde var discovery şifresi çözülünce izlenir.Ama dil sorunu var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.