Şimdi Ara

DVB Dream da Kanal Listesi Nasıl Düzenleniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dvb dream i yeni yeni kullanmaya başladım. kanal listesini harf sırasına göre kendisi sıraladı. ben bunu kendi isteğime göre nasıl sıralayabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: narec

Arkadaşlar dvb dream i yeni yeni kullanmaya başladım. kanal listesini harf sırasına göre kendisi sıraladı. ben bunu kendi isteğime göre nasıl sıralayabilirim?

Chanels/ Chanel List options veya CTRL+ L yaparak kanal sıralama parametrelerine ulaşabilirsiniz. Frekans, sanal sahibi adı, transponder vs.. gibi sıralama yaptırabilirsiniz. Kanal listenizi bu işlemden önce yedekleyin. chlist.chl adlı dosya.

Bende de isim sırasına göre listeleniyor ve bu şekilde kullanıyorum ama size birkaç ipucu vereyim. Mesela sadece radyo , sadece data , sadece şifreli yayınlar gibi sıralama yaptırıp bu kanalları siliyorum. Sonrasında saçma sapan kanalları teker teker siliyorum. En sonunda 40 civarı normal , haber ,müzik yayını yapan ulusal kanal kalıyor.

Kanal sayısını azaltınca kanallara istediğiniz gibi kanal adını da değiştirebilirsiniz. Böylece harf sırasında bile olsa sizin istediğiniz formatta sıralanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender123 -- 12 Mart 2010; 11:59:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.