bi program arıyorum ama adını bilmiyorum programı özelligi ben pm mi açtıgım zaman istedigim programlar otomatic önüme gelicek msn gibi ama internet explorer de gelicek siteler giricek mesela internet exlorer e girecek sekmelerde 1 inde donanım haber olacak diyerinde lalegül fm diyerinde bunu bulabilirmisn iz bekliyorum selamun aleyküm
A.s
şöyle yapabilirsin. İlk öncelikle Opera yükle. Ardından sürekli girdiğin mesela Dh ve xx sitesi. Bu iki siteyi aç sonra Operayı kapat. Ayarlarından " En son kaldığım yerden devam et " seç. Nasıl olsa sürekli o siteler acık oalcak kapatmak istediğinde direk Operayı kapat.
Ondan sonra Operanın kısayolunu tut, Başlat - Programlar - Başlangıç menüsünün içine at. Böylece bilgisayar acıdlıgında Operayı otomatik başlatacaktır. En son kaldığım yerden devam et seçili olduğu içinde sitelerde direk bağlanacaktır
bana program lazım öle kısa yollar la olmaz ustat ya program bulabilirmsn ?
Malesef hem browser açacak hemde istediğim linklere bağlanacak bir program bilmiyorum ben. Yukardaki yöntem çok iyi bir yöntem.
Benzer bir özelliği Firefox'da sunuyor. Firefox'u aç. Araçlar > seçenekler > ana sekmesi içinde başlangıç sayfasını gireceğin yer var. Buraya istediğin tüm adresleri arka arkaya gir. Aralarında "|" simgesi olsun. (altgr+< tuşu) Adresler arasında boşluk olmasın.
Daha sonra JANT! arkadaşın belittiği gibi başlangıç menüsüne atarsın. Böylece pc her açıldığında istediğin sayfalar gelir... Diğer istediğin programların otomatik açılış özelliği yoksa onları da bu menü içine attın mı tamamdır.