Bildirim
Progdvb 7.7.3 Türksat 3A Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kanal frekanslarını tek tek gir -
aynı sorunu bende yaşıyorum 12731 3333 v yapmama ragmen turksat tanıtım tv dışında bişey çıkmıyor sinir oldum ya -
arkadaşlar sorunumuz aynı bendede durum değişik değil açıkçası, tp nasıl ekleniyor bunda bilen var mı ? bence üzerindeki tp sayısı yeterli değil sadece olanlardan dolayı bukadar az kanal var. bilen paylaşırsa sevinirim... 126 tane diyor,recever 300 den fazla tp arıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [TaRıK] -- 31 Ekim 2008; 21:12:28 > -
aynı poroblem bendede var bulan varsa yardım etsin sky-2 aslında bir güncelleme paketi olması lazım -
buyrun yeni konu
http://forum.donanimhaber.com/m_27540034/mpage_1/key_//tm.htm#27540034
herseyin anlatimi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Næccm -- 1 Kasım 2008; 23:25:18 > -
Ben prog dvb 6(7.73 de prog dvb 4.58 gibi bir şeydi) sürümünü yükleyerek ts3a yı tanıtmayı becerebildim,fakat cnbc-e tv8 filan gözükmüyor;hatta trt kanalları bile yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X