Şimdi Ara

C.S 1.6 Rate Sorunu 50-20MBPS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba boş konularla ugraşip forumda laf yapmiyacam forumdaki Rate alakali konularin cogunu Okudum Fakat kendi internet hizimla alakali bir ayar bulamadim Buna ragmen cs 1.6 otomatik rate hesaplama sitelerinede baktim Bilgisayarimi Ethernet ile baglayinca 50mbps Download 5 mbps upload hizi, Wifi ile 13-20mbps arasi download 12mbps upload hizi cekiyorum Pingim Sabit 15-20 Arasi Sistem Özelliklerim;

İntel Pentium B950
    İntel HD Graphics 2000
    Kingston 6 GB 1333mhz DDR3
    Tüm Driverlerim Güncel Bilgisayar Biraz Eski

Ekipman olarakta
    Everest SM-612 Mause
    Philips kulaklik kullaniyorum

Birisi bana suanki internet altyapisina göre bu internet hizlarina göre rateleri nasil ayarlamaliyim 1 aydir bununla ugrasiyorum ama Yanit alamadim ;
    Otomatik rate Hesaplamada aklima takilan tek sey 20Mbps internet hiziylada 24xxx rate veriyor 50mbps 24xxx veriyor. Simdiden Tesekkurler

• Koca forumda yokmu bir bileni ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

http://www.oyunnetwork.com/on-cs-oto-rate.php

Dedigimi iyi anlamamişsiniz sanirim bu siteleri denedim fakat hep ayni sonucu aldim ve degişen birşey olmadi :)
  • 25 mbit internet zaten cok iyi bir hiza sahip oldugu icin sana en yuksek rate değeri verir. 50 mbite de ayni rate degeri verilir. Cünkü oyun en iyi net hızını 8-16 mbit arasi olarak belirlemis durumda. Senin hizin bu hizlardan kat kat iyi oldugu icin en son rate degerini verir. Simdi gelelim sorununa , oynadigin serverlerinde bu tur ayarlari vardir. Yani server sahibinin sunucusu da oyunu etkiler hem de daha çok etkiler. Rate 20000 , cl_rate 9999 , fps_max 100 , cl_updaterate ve cl_cmdrate dikkat edilmeli senin baglantin isterse dunyanin en iyi baglanti hizi olsun , oraya gidip 101 degerini yazsanda server sahibinin buna gore ayarlari zaten var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Ben Public serverlerde oynamiyorum fps sorunum oldugu için 5 vs 5 mac server ve langame turnuvalarina gidiyorum bulundugum sehirde yapildigi surece Son Gelen steam Güncellemesinde rate ayari 25000'den 100000'e arttirildi Ayarlar cok degisti en uygun ayar ne olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0neßye35 -- 11 Mayıs 2014; 14:57:34 >
  • Fps sorununun rate ayarlariyla ilgisi yok. Ekran kartindan olan bir sorun olabilir. Çünkü kartın onboard. Pek oyun için kullanılan bir kart değil. Ya da aşırı ısınma yapıyor olabilir.Driver sorunu olabilir.Ayarların degiştigini bilmiyordum. Bu yüzden yeni ayarlar hakkinda bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet 1.1.1.1 packet loss
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.