Şimdi Ara

ProgDvb İçin En kaliteli codecler nelerdir yardımcı olabilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • progdvb için en kaliteli codecleri arıyorum ama denediğim herşey beni yolda bıraktı cyberlink, k-lite, ve ati codeclerini kullandım ama win 7 de performans alamadım şimdiden teşekkürler yardımınız için.

• Elecard codec progdvb lerde kullanılan en yaygın codec tir.
    ama ben her zaman tv kartının kendi güncel programını kullanmaktan yanayım.
    En iyi performansı kendi yazılımları sağlar.
  • bende progdvb kullanmak zorunda kaldım artık. AverTV 'de bir türlü ayarları yapamıyorum kanalları bulamıyorum. Çok kullanışsız, hazır kanal listeleri ve hazır ayarlar yok nette de bir türlü bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_11

progdvb için en kaliteli codecleri arıyorum ama denediğim herşey beni yolda bıraktı cyberlink, k-lite, ve ati codeclerini kullandım ama win 7 de performans alamadım şimdiden teşekkürler yardımınız için.

kullandğınız kartın marka/modeli nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf09_55

quote:

Orijinalden alıntı: emin_11

progdvb için en kaliteli codecleri arıyorum ama denediğim herşey beni yolda bıraktı cyberlink, k-lite, ve ati codeclerini kullandım ama win 7 de performans alamadım şimdiden teşekkürler yardımınız için.

kullandğınız kartın marka/modeli nedir?

Kullandığım kartın markası skystar 2.8 a modeli ekran kartım ise ati 3650 512 mb işletim sistemi win 7 ultimate başka bişey soruyorsan bildiklerimi cevaplayabilirim.

Senin vereceğin cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
  • bak şimdi seni nasıl aydınlatacağım. tabi izninle :)
    yaklaşık 2 yıldır lisanslı prog dvb kullanıcısıyım. son dönemde dvb dream adından sıkça söz ettirince şunu deneyeyim dedim 1.5e versiyonunu indirdim kurdum. yok böyle birşey. progdvb ye verdiğim paraya resmen acıdım. dvb dream inanılmaz performanslı çalışıyor. codecleri ve işlemciyi çok düzgün kullanıyor. progdvb'nin açamadığı, açıpta ıkınıp sıkındığı hd kanalları çatır çutur açıyor gösteriyor.
    öncelikle bu programa geçmeni öneriyorum.

ikinci olarak, diğer arkadaşın dediği gibi microsftun kendi codecleri her zaman en iyi sonuç veren codecler olarak bilinirler fakat birkaç gün önce cyberlink'in en son olarak çıkardığı PDVD10 serisi codeclerini yükleyince, micrsoftun codeclerine biraz fark attığını gördüm.

üçüncü olarak, windows 7 de codec çorbası çok çabuk kaynıyor. yabancı forumlarda bunlardan bahsediliyor. her önünüze gelen codec paketini sisteminize yüklemeyin. hele kaza lite serisi codec paketinin win 7 ile uyumsuzluğundan birçok kişi mağdur olduğunu belirtiyor. benim tavsiyem tv programlarını kurmadan önce, shark 007 codec paketini kurun. bu codec paketi hem ücretsizdir hemde sürekli güncellemesi yapılıyor.

en son olarak şuan en iyi görüntü kalitesini yakaladığım ayarıda belirteyim sizde bunun üzerinden gidin.

önceden shark 007 codec paketi kurulmuş olması şartıyla,
    ayarlar dvb dream 1.5e üzerinde:

Video Codec.....: CyberLink (PDVD10) (v1.0.0.138 - 26.08.2010)
    Audio Codec.....: FFDShow (v1.1.3611.0 - 07.10.2010)
    H264 Codec......: CyberLink (PDVD10) (v1.0.0.138 - 26.08.2010)
    AC3 Codec......: FFDShow (v1.1.3611.0 - 07.10.2010)
    AAC Codec......: Null (No Audio) (v6.6.7600.1 - 14.07.2009)
    Video Renderer..: Enhanced Video Renderer
    Audio Renderer..: Default DirectSound Device

takıldığın bişey olursa yaz yine.

• cyberlink codeclerinden başkasını kullanmam en iyi görüntüyü alırsınız. Xp kullanıyorsanız bitcontrol codecleride çok iyi sonuç veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: southpaw

bak şimdi seni nasıl aydınlatacağım. tabi izninle :)
    yaklaşık 2 yıldır lisanslı prog dvb kullanıcısıyım. son dönemde dvb dream adından sıkça söz ettirince şunu deneyeyim dedim 1.5e versiyonunu indirdim kurdum. yok böyle birşey. progdvb ye verdiğim paraya resmen acıdım. dvb dream inanılmaz performanslı çalışıyor. codecleri ve işlemciyi çok düzgün kullanıyor. progdvb'nin açamadığı, açıpta ıkınıp sıkındığı hd kanalları çatır çutur açıyor gösteriyor.
    öncelikle bu programa geçmeni öneriyorum.

ikinci olarak, diğer arkadaşın dediği gibi microsftun kendi codecleri her zaman en iyi sonuç veren codecler olarak bilinirler fakat birkaç gün önce cyberlink'in en son olarak çıkardığı PDVD10 serisi codeclerini yükleyince, micrsoftun codeclerine biraz fark attığını gördüm.

üçüncü olarak, windows 7 de codec çorbası çok çabuk kaynıyor. yabancı forumlarda bunlardan bahsediliyor. her önünüze gelen codec paketini sisteminize yüklemeyin. hele kaza lite serisi codec paketinin win 7 ile uyumsuzluğundan birçok kişi mağdur olduğunu belirtiyor. benim tavsiyem tv programlarını kurmadan önce, shark 007 codec paketini kurun. bu codec paketi hem ücretsizdir hemde sürekli güncellemesi yapılıyor.

en son olarak şuan en iyi görüntü kalitesini yakaladığım ayarıda belirteyim sizde bunun üzerinden gidin.

önceden shark 007 codec paketi kurulmuş olması şartıyla,
    ayarlar dvb dream 1.5e üzerinde:

Video Codec.....: CyberLink (PDVD10) (v1.0.0.138 - 26.08.2010)
    Audio Codec.....: FFDShow (v1.1.3611.0 - 07.10.2010)
    H264 Codec......: CyberLink (PDVD10) (v1.0.0.138 - 26.08.2010)
    AC3 Codec......: FFDShow (v1.1.3611.0 - 07.10.2010)
    AAC Codec......: Null (No Audio) (v6.6.7600.1 - 14.07.2009)
    Video Renderer..: Enhanced Video Renderer
    Audio Renderer..: Default DirectSound Device

takıldığın bişey olursa yaz yine.

Verdiğin bilgiler için teşekkürler dediğin üzere bende dvbdream 1.5 kullanmaya karar verdim programı kurdum fakat programı register yapamadım kurduğum tam sürüm yazıyordu oysa deneme sürümü çıktı bunu çok önemli değil ama asıl önemli olan hd yayınları izleyebilmen için ne yapmam gerekiyor yardımın için şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.