arkadaşlar ben progdvb powerinstall ' i bilgisayarıma yükledim. ilk bi kaç gün sorun yoktu. dün açtığımda ise kanalı tıklayınca, kanal açılmazdan evvel " Pin bağlantı hatası, cyberlink codec................" gibi bir uyarı veriyor. tamam deyince kanalı öyle açıyor... programı kaldırdım tekrar kurdum. ilkönce düzelmişti. ama daha sonra tekrar kaldırmak zorunda kaldım. yeniden kurduğumda ise aynı hatayı veriyor. birkaç kez denedim. ama düzelmedi. yardım ederseniz sevinirim.
Dostum ses ve görüntü codeclerini değiştirmeyi dene.. Ayarlar-ses ve görüntü menüsünden .grf dosyalarından cyberlink olanlarını secmeden başkaları ile çalış. (nvidia, elecard, intervideo.grf vs.vs...)
Selamlar
power install yüklenirken mevcut codecleri silip yerine kendine ait paketleri yüklüyor. inndir.com'dan full codec paketi yükleyip powerinstall'i yüklerken mevcut codec paketlerini kaldirmadan yükleme secenegini kontrol edip dene. bende sorun yok bu islemler sonucunda.
teşekkürler arkadaşlar... akşam işten sonra eve gidince denicem artık.... ilginize teşekkürler
Benide ayar etti progdvb powerinstall. Kaldırdım 4.56 yı yükledim. Türkçe yamayı da yapıştırdım. Tabi progdvb powerinstall ı kaldırmadan önce kanal listesini kopyalamıştım. Onu da yapıştırdım 4.56 ya. Mis gibim oldu...
4.56 spice platıum u kırıyo mu????????????*
Olay ProgDVB sürümü ile ilgili değil kullanılan. Emu programıyla ilgili. S2Emu'nun son sürümünü kullanırsanız bütün kırılabilen kanallar kırılır.
darbeli matkap arkadaşım kanal listesini nereden kopyalayıp nereye yapıştırıyoruz..bilgilendirirsen sevinirim.
ProgDVB klasörü içindeki Channels klasörünü kopyala başka bir yere, sonra yeni ProgDVB klasörünün içine at.
ozanunal arkadaşım teşekkürler... bu arada sorunumu hallettim... şu an poverinstall progdvb kurulu.dün inndir com dan da ace mega codec pack i yükledim... sorunum şimdilik çözüldü . gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler...