Şimdi Ara

sİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatax -- 15 Ekim 2022; 17:40:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eline sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iyi günler dilerim. öncelikle tv kartları ile ilgili yaptığınız çalışmalar için ellerinize sağlık çünkü bizim gibi tv kartlarından vazgeçemeyenler için bulunmaz nimetsiniz. yalnız benim sorunum biraz daha spesifik. ben uzun yıllardır bir bilgisayarımda avermedia galaxy bir bilgisayarımda da avermedia 3d tv kartlarını kullanmaktayım ve gayet de memnunum. yalnız birkaç gün öne bilgisayarıma bir format atmak zorunda kaldım ve bu format neticesinde win 10 64 bit kurdum. şimdi bilgisayarıma avermedia galaxy tv kartının driverini kurmaya çalışamam rağmen kuramıyorum. yani cihazı bilgisayarıma tanıtamıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü resmen mağdur oldum tv izleyemiyorum bilgisayarımdan. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Hangi kartı kullanıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • avermedia galaxy a816 kartım avertv kullandığım program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selzelay -- 16 Mayıs 2019; 10:49:42 >
  • Türksat'ta kanal değişimleri olduğu sürece, kanal listesi sık sık güncellenecektir.
  • Teşekürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dvbviewer için bugün yaptığım kanal listesi. HD kanallar dahildir.alıcı olarak everest hdstreamer kullandım
    www.dosya.tc
    Dvbviewer-Kanal-Listesi-17-09-2019-ONY86.rar dosyas�n� indir - download
    https://www.dosya.tc/server22/3e8esj/Dvbviewer-Kanal-Listesi-17-09-2019-ONY86.rar.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.