Şimdi Ara

Program bilgisi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Samsung Tv, filbox ve Turksat 4A ya bakan çanak kullanıyorum. Bir kaç aydır kanal değiştirirken çıkan program yayın bilgisi o mevcut programı değil sonrakini gösteriyor. Bu bazı kanallarda olmuyor ama çoğunlukla oluyor. Doğru program bilgisini kumandadan guide (klavuz) tuşuna basıp görüyorum. TV nin saat tarih bilgisi doğru. Bu neden kaynaklanabilir? Umarım problemi anlatabilmişimdir.

• öncelikle hangi kanallarda olmuyo mesela atv kanalda show tv gibi kanallarda %80 çıkıyo fakat bazı kanallarda info kısmında o bilgi veriliyo bu kanalın benim bildigim kadarı ile kalitesi ile alakalı yani büyük şirketler
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyduhaberleri.com

öncelikle hangi kanallarda olmuyo mesela atv kanalda show tv gibi kanallarda %80 çıkıyo fakat bazı kanallarda info kısmında o bilgi veriliyo bu kanalın benim bildigim kadarı ile kalitesi ile alakalı yani büyük şirketler

discovery, via sat nature, animal planet gibi kanallarda çoğunlukla bir sonraki saat dilimdeki programları gösteriyor. ulusal kanalların bazılarında da aynı şekilde. kanal üzerindeyken o kanalın yayın bilgisi bir sonrakini gösteriyor. Guide tuşuna basınca tü
    m kanallara baktığımda doğru yayını görebiliyorum.
  • guitarman kullanıcısına yanıt
    dunya saatleri ile alakli mesela instagramda bir sey paylastigimizda 1 saat once paylasti yaziyo oysaki 1 saniye once paylasildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.