Şimdi Ara

Usb type c sorunu ! Bilgisi olan arkadaslara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba televizyonla telefonu baglamak icin bie kablo aldim ama malesef kablonun telefona baglanacak kismi usb type c modelinde benim telefonumdan usb type c ile uyumlu degil normal standart girise sahip micro usb deniyor heralde. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaslara sorum ben bunlari donusturucu ile saglayabilirmiyim internetten baktim daha cok normal giristen usb type c girisine donusturen donusturuculer var internetten bulamadim acaba baglanti saglanabilir mi ? Saglanabilirse satin alacagim bir link veya bursada bulabilecegim bir yer adresi verin lutfen ilgilenen arkadaslara tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozkan1649 -- 29 Mayıs 2018; 18:43:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kablonun modeli ne? Telefonun modeli ne? Hdmi bağlantı mi yapmaya çalışıyorsunuz? Telefon mhl destekliyor mu? Aldığınız kablo mhl adaptörlü mü?

Bunlara bilmeden kimse cevap veremez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır dönüşüm sağlayamazsınız. Type-c to hdmı kablosu için pinler ona uygundur. Ayrıca Micro usb olan telefonların çoğunda da hdmi desteği yok. Maliyeti ucuz ise deneyin. Fakat sonuç alacağınızı sanmam.

• Urun bu telefon modeli samsung J7 Core bahsettiginiz mhlyide arastiriyorum boyle konulara pek hakim degilim

• Usb type c sorunu ! Bilgisi olan arkadaslara

• Ozkan1649 O kullanıcısına yanıt
    bu macbooklar için bir kablo diye anladım ben. üzerinde DP desteği yoksa almadan önce araştırın yazıyor ayrıca. Bu kablo telefonlar için değil bildiğim kadarıyla.

İkincisi ise
    https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-j-series/679971-how-should-i-connect-my-samsung-galaxy-j7-my-hd-tv.html

adresinde yazdığına göre mhl desteği yok cihazda. mhl adaptör alsanız da bağlayamazsınız. yani bu kabloyu da boşuna almış oluyorsunuz. mhl desteği çoğu cihazdan kalktı. chromecast gibi kablosuz bağlantılar destekleniyor artık.

Bir not daha:
    https://www.spigen.com.tr/urun/spigen-essential-c20ch-usb-c-type-c-3-1-to-hdmi-usb-kablosu-4k-ultra-hd-thunderbolt-3

"
    Geniş Uyumluluk

Samsung Galaxy S9 / S9 Plus / S8 / S8 Artı / Not 8, Apple iMac 2017 21.5 "/ 27", Macbook 12 "2015 & 2016, Macbook Pro 13" 2016, Macbook Pro 15 "2016, Macbook 2017, Dell XPS 13 (9350 & 9360), Lenovo Yoga 900/910, Huawei Matebook / Mate 10. Lütfen dikkat: C20CH YALNIZCA, veri ve gç ile birlikte video çıkışını destekleyen USB C Tipi portu olan cihazlar için çalışır. "

yazıyor.

İade edebiliyorsanız iade edin pahalı bir kablo belli ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 29 Mayıs 2018; 23:24:1 >

• O halde iade etmem gerek. İlginiz icin tesekkur ederim .Saglicakla kalin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.