Şimdi Ara

------Program İstek: Nokia Orjinal Müzik Çalar------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda baya bi aradım ancak bulamadım bu 6630 Music edition'un içindede var hani nokia'nın orjinal müzik çaları bne o programı telefonum olan 3230'a yüklemek istiyorum bu programı nereden bulabilirim veya bulamazmıyım beni aydınlatırsanız sevinirim...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..Eğer yanlış birşey yaptıysam burda soru sormakla şimdidende özür dilerim :) ...

• yok ya ne yanlış bir şeyiAma onu bulması çok zor.
  • Rom ile bütünleşiktir o.. Ayrı olarak bulamazsın.
  • Bu linkte var "DOWLOAD TO PC" ye tikla. Kontrol ettim link calisiyor 25 saniye geri sayip basladi bende, umarim bu link sende de calisir

http://gallery.mobile9.com/f/24050/
  • çalıştı ama 3230 açamadı programı müzik çala olarka yükledi bastım ilk açılıo gibi oluyo sonra geri dönüyo :(
  • biraz araştırırsan bulabilirsin sanırım bi ara 6630'un mp3 çalar dolanıyordu forumlarda sis dosyası olarak. Biraz ara bulursun bence.
  • Bence orjinal müzik çaları yazılımla geliyordur. Diğerleri taklit olabilir.
  • Bence bulamazsın. Telefonun kendi belleğinde olduğu için zaten telefondan alamazsın, başka bir yerden bulduğun da çalışmaz..
  • sis olarak 6630 un normal versiyonuna yüklemiştim zamanında çalışıodu 3230 dada çalışması lazım mantıken symbianları tamamen aynı die biliorm
  • abi indirdim ama açılmıyo 3230'da daha başka bi formül bulsak..

winamp de çalışmadı anlamadım...

peki sesin daha yüksek çıkması için önereceğiniz program ?

ama nokia müzik çalar çok hoşuma gidiyor onunla ilgili bir formül bulsak...

(yardımlarınız için teşekkürler)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.