Merhaba arkadaşlar ben Cafemde her kezin kafasına gore makineye program kurmasını istemiyorum benim iznim olmadan hiç kimsenin bilgisayara flashget getright kazaa ares vb. download programlarını kurmasını engellemek için bildiğiniz bir program varmı yada bu istediğimi yapabilmem için bilinen bir yöntem varmı yardımcı olabilirsenizde olamazsanızda hepinize simdiden tesekkur ederim.
depp frezee diye bir program var onu kur bence kapatıp açılınca pc yüklenen bütün programlar otomatik siliniyor virüs fln bulaşmaz
quote:
Orjinalden alıntı: tdk913
depp frezee diye bir program var onu kur bence kapatıp açılınca pc yüklenen bütün programlar otomatik siliniyor virüs fln bulaşmaz
internet cafeler için bir numara
quote:
Orjinalden alıntı: falling
quote:
Orjinalden alıntı: tdk913
internet cafeler için bir numara
valla doğru söylemişler. Tam senin program ayrıca hem internet kafecisin hemde hala deep frezee kurmamışsın. hayret
Arkadaşlar benim cafemde Deep Freeze mevcut sanırım istediğimi anlatamadım reset atınca zaten deep freeze her seyi sıfırlıyor onu kullanıyorum benim ihtiyacım olan sey bilgisayar acıkken gelen musteri kafasına gore download programı kurup bir seyler indirip bağlantıyı kasmasın ve diğer musterilerimide rahatsız etmesin anlatabildiysem ne mutlu bana
Denetim masası/Internet seçenekleri /Güvenlik/Özel düzey açılan ekranda aşağı doğru in dosya yükleme seçeneğinin altında devre dışı bırak var onu işaretle
Neyse arkadaşlar bir daha buraya bir soru sormayacağım ya ben tam olarak sorunu sizlere anlatamıyorum yada sizler anlamamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ben kazaa ares vs.. programlar ile download yapmalarını istemiyorum explorerden download ı zaten yasakladım ares vs.. buna benzer programları benim iznim olmadan kimsenin bilgisayarlara kurmamasını istiyorum umarım anlatabilmişimdir her neyse artık gerekte yok bıkkınlık geldi bu sorudan.