internet tarayıcısı olarak charom kullanıyorum. charom un eklentilerini felan sıkca kullanıyorum. kendim için kişiselleştirdim felan. sonra bir gün bir baktım biri kurcalamış bilgisayarı charomu kaldırmış. bütün o yüklediğim eklentiler gitti. yer imleri vs gitti. hepsini tekrar bulana kadar canım çıktı. programların yanlışlıkla veya bilerek kaldırılmasını engelleyecek birşey var mı ?
işletim sistemim win7
tabikide var...adınada kullanıcı hesapları deniliyor =) pc ne bir şifre koyarsın 1 dk lık bir yere gidecek olsan bile başlattan kullanıcı değiştir deyip şifre ekranında bekletirsin pc yi.. böylece kimse kurcalayamaz
chraom diye tarayıcı ilk defa duydum...
quote:
Orijinalden alıntı: Tangmuch
chraom diye tarayıcı ilk defa duydum...
chrome un farklı bir versiyonu herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: dissakkarit
İyi forumlar arkadaşlar.
internet tarayıcısı olarak charom kullanıyorum. charom un eklentilerini felan sıkca kullanıyorum. kendim için kişiselleştirdim felan. sonra bir gün bir baktım biri kurcalamış bilgisayarı charomu kaldırmış. bütün o yüklediğim eklentiler gitti. yer imleri vs gitti. hepsini tekrar bulana kadar canım çıktı. programların yanlışlıkla veya bilerek kaldırılmasını engelleyecek birşey var mı ?
işletim sistemim win7
bu tur durumlarda seceneklerden kisilestir ordan synchronazyonu secin.herhangi bir gmail adresini bit kere yazip eklenti link vs kurun.biri nasil olursa olsun eklenti yada yer imini silerse senkronizasyon sayesinde eklentiler geri gelir.hani kaldirmayacak bir program ariyorsanizda daha cok yolunuz var demek
bana ödev olsun 100 kere chrome yazayım :p aceleyle öyle yazmışım arkadaşlar kusura bakmayın.
caps alma ve kullanıcı hesabı fikirleri güzel ama synchronazyon metodu daha bir iyiymiş. teşekkür ederim :)